Netflix a fiók nyelvét hogyan lehet átállítani magyarról angolra?
Sziasztok! Már írtam egy Netflixes kérdésnél egy kommentet, de hátha hamarabb kapok választ, ha egy önálló kérdést is kiírok... Az van, hogy nekünk 2 telefonon eleve úgy van, hogy a Netflix keresésre ki ad mindent, azt is amihez nincs se felirat, se szinkron, viszont a harmadik telefonon már nem így van, hanem ott sajnos csak azokat adja ki amikhez van felirat és/vagy szinkron...
Ami nem jó, mert a telefon tulajdonosa szívesen nézne olyan hivatalós Netflix sorozatot is, amihez nincs magyar felirat/szinkron.
Viszont ha rákeres, ki sem adja, mintha nem is létezne...
Több helyen olvastam, hogy erre az a megoldás, hogyha a fiókot átállítja angolra...
De ezt hogyan lehet megcsinálni androidos telefonon? Mert egyik menüpontban sem találtunk ilyet. :/
Előre is köszi a segítséget!
Köszönöm!
Nem tudom, hogy ez milyen bug lehetett amivel találkoztunk, de az angolra állított profil, ami a többi telefonon angolul jött be, a harmadikon csak magyarul akart (ugyanaz a profil).
Végül csak letöröltük az appot, majd vissza és utána már jó lett, de mondjuk ez is csak második próbálkozásra!
Azért köszönöm a választ, ment a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!