Knoppel kérdése:
Irjatok jo horror filmeket de azert annyira ne legyenek ijesztok xdd. Elore is koszii?!
Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 00:22
2/8 anonim válasza:
A szerb film, így szó szerit ez a címe.
4/8 anonim válasza:
Stranger Things
Goosebumps (az eredeti 90-es éveki sorozat - nem az új -, nincs magyarul)
5/8 anonim válasza:
#2 te komolyan a szerb filmet ajánlod neki?? Az nagyon durva film, nehogy megnézd, ha tényleg nem akarsz olyan ijesztő filmet.
6/8 anonim válasza:
Nem azért de még horrorfilmnek is alig mondható a szerb film, inkább gusztustalan több értelemben, de durva horrornak nem igazán lehet mondani, én inkább egy 2girl1 cup hoz hasonlítanám,mintsem egy Paranormális jelenségek-hez.
7/8 anonim válasza:
Igen úgy értettem semmi paranormális, szerintem a filmben történtek a valóságban is megtörténhetnek, amikor azt írtam hogy durva, az undorítóságára utaltam.
8/8 anonim válasza:
Alapvetően attól hogy nincsen egy filmben paranormális dolog, attól még lehet horror sőt még akkor is ha a valóságban megtörténhetnek a filmben látottak akkor is.
Pl a texasi láncfűrészes-ben látható mészárlás is bármikor megtörténhet,mégis a film horror kategória :)
A szerb film pl még éppen ebbe a kategóriába tartozik,bár csak éppen éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!