Általában ugyanazok a kritikusok értékelik a művészfilmeket is, mint akik a közönségfilmeket?
Figyelt kérdés
Tehát, akik cikkeket írnak olyan alkotásokról, mint az An Elephant Sitting Still (2018) vagy a The Painted Bird (2019), azok fognak írni a az új Marvel vagy Fast & Furious filmről is (mindennemű negativitás nélkül írtam ezt a két címet, mint népszerű szériák)?2020. ápr. 24. 20:40
1/1 anonim válasza:
Nyilván. Mivel épp azért vagyok, pl én is filmkritikus, hogy megnézzek minden fajta filmet. Pont a két legalja sorozattal jössz amúgy? Ezt minden magára valamit adó kritikus lehúzza - mármint azok, akik nem függnek pénzzel a kiadóktól. Ugyanis sok kritikus van köztünk, aki bekrvul és jónak tünteti fel a rossz filmeket is, csak azért, mert fél, ha lehúzza őket, nem kap többé ingyenes meghívót a premier előtti vetítésekre és a sajtóeseményekre. Ez egy ilyen világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!