Mitől ilyen népszerűek ezek a Marvel filmek?
Én nem szeretem, de szerintem egyszerű a válasz, könnyen befogadható, látványos filmek, amelyek köré felhúztak egy komplett univerzumot, és a nézők egy része elkezdett ragaszkodni a kedvenc karaktereikhez, így követik a sorsuk alakulását filmről-filmre.
Előbb utóbb majd ez is le fog csengeni, minden korszaknak megvan a maga meghatározó műfaja és stílusa, jelenleg a szuperhősfilmek azok, amelyek tekintetében a Marvel jár az élen.
Az elején gondolom sok embert bevonzott Joss Whedon neve, aki sok, nézők által kedvelt sorozaton dolgozott. És amúgy lehetett volna jó is az egész MCU, csak sajnos a Disney egy komoly tényezővé vált a filmiparban és a jogok náluk vannak, így beleszólhatnak abba, hogy mi történjen a filmekben.
Pedig Joss Whedon sokkal jobb történeteket is képes lett volna kihozni a szuperhősökből, ehelyett az állandóan önismétlő, korhatáros maszkabál helyett. :(
Kinek mi.
Nekem tetszenek.
Mégpedig egy egyszerű okból kifolyólag: mert teljesítik azt, amire a filmek hivatottak: szórakoztatnak. Látványosak, viccesek, izgalmasak, érthető a sztorijuk. Úgy néz ki sokan a mai napig nem képesek felfogni hogy a filmeket szórakoztatási célból készítik, nem pedig azért hogy az élet nagy igazságait meg extra mély mondandókat zúdítsanak az ember nyakába. Ha a másodfokú egyenletre vagyok kíváncsi, akkor matekórára ülök be, ha az élet értelmét keresem, akkor filozófusokkal beszélgetek. Ha meg filmet nézek, akkor ki akarok kapcsolódni. És erre tökéletesek a Marvel-filmek (ahogy tökéletes pl. a Star Wars is), mert se többet, se kevesebbet nem kapok tőlük mint amit várok egy nehéz nap végén: izgalmat, látványt, humort, érzéseket, szórakoztatást.
De nagyon jók
És az én o.társaim is szeretik a legtöbben, egyszer láttam egy olyan kvízt amiben azt irták oda hogy "biztos szereted a marvek filmeket(ki nem???)"
Hát szerintem nagyon jók,izgisek,viccesek,és szeretem az akciófilmeket
Én tisztelem a ti véleményeteket is én leirtam az enyémet,szerintem a marvel filmek szuperek,a szereplők is navyon szerethetők és amugy lány vagyok meg az egyik barátnöm is szereti a bosszuallokat meg a marvelt(majdnem marcelt irtam😂)
Én marvel film őrűlt vagyok.
Látványos filmek, izgalmas történet szálak, szerethető karakterek.
Beszippant az egész.
Mert egyszerű,bugyuta,látványos.
Semmiről nem szólnak,olyanoknak való,akik telefont nyomkodnak filmnézés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!