Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Digimon rajongók. Mega kabuter...

Digimon rajongók. Mega kabuterimon az erősebb vagy Metal kabuterimon?

Figyelt kérdés
Digimon frontier,Digimon Adventure,

#Digimon 1 #Digimon 4: #Az újkaland
2020. ápr. 13. 14:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Én úgyatudom, hogy Mega kabuterimon 500-as,Metal kabuterimon meg 200-as. De szerintem Metral kabuterimon is meg van 500-as. Tehát egyforma erősek.
2020. ápr. 18. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
A Frontier-ben - megszokott szintek kezelése helyett - a Szellemharcosok és Szellembestiák energiái többnyire Felnőtt-Abszolút szint között állnak, míg Mega-Kabuterimon egy Abszolút szintű Digimon. Ezáltal erősebb, bár érdekes módon a Frontier-ben az egyik gonosz Spirit Digimon képes volt legyőzni a Mega szintű Seraphimon-t.
2020. ápr. 26. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Illetve az egyesült Spirit Digimonokat sem gondolnám Abszolútnál sokkal erősebbnek, mint pl. Aldamon.
2020. ápr. 26. 21:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Távedtem. Mega Kabuterimon erősebb. de Metal Kabuterimon is elképesztő erős.
2020. máj. 9. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Mega kabuterimon, még Aldamonnál is erősebb. Mert Mega Kabuterimon 500m, Aldamon meg 300.
2020. máj. 9. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!