Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc koreai...

Melyik a kedvenc koreai sorozatod? Melyiket érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Természetesen a kérdés azoknak szól, akik néznek ilyeneket. Ugye, nem én vagyok itt az egyetlen? :P
2010. júl. 27. 04:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem pont történelmi drámákra gondoltam (igaz nem írtam bele a kérdésbe), de végülis jöhet bármi. Tudom, a Palota ékkövét régóta ismerem és már bele is kezdtem egyszer, de valamiért abbahagytam. De mindenki az mondja, hogy nagyon jó, úgyhogy megint elkezdem majd nézni. Aztán ha bejön, jöhet a többi történelmi dráma. :) Köszönöm a válaszod!
2011. márc. 9. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha történelmi drámára gondolsz, akkor a következőket ajánlanám. Ha férfi vagy, akkor A Silla királyság ékköve (Queen Seon Duk) lehetne az első. Ha nő vagy, akkor szerintem A palota ékköve (Dae Jang Geum), vagy az The return of Iljimae (Iljimae visszatérése).

Ha nem történelmire gondolsz, akkor a Bad guy, vagy az IRIS-t ajánlanám.

2011. márc. 10. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: mi az, hogy ha férfi vagy? Én nő vagyok, és ugyanúgy megnéztem a Silla királyságot mint A palota ékkövét. Nincs különbség. Mindegyik különleges a maga valójában.

Kérdező: szívesen. Bár a legtöbb sorozat dráma, a koreaiaknak nagyon színes történelmi múltjuk van és jó sok mindent lehet belőle készíteni. :)

2011. márc. 10. 14:08
 14/21 A kérdező kommentje:
Az IRIS-t már elkezdtem nézni és nagyon tetszik többek között azért, mert Mo.-n játszódik. :)
2011. márc. 10. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mind különleges, én csak azért osztottam így fel, mert ha megszeretés céljából ajánlanám valakinek, akkor kezdésnek így ajánlanám, mert a Silla egy kicsit mozgalmasabb, több benne a csata jelenet, míg mondjuk elég kevés van a Palotában, vagy a Dong yi-ban. Én csak azért írtam így.
2011. márc. 10. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a My Girlt, nekem az egyik kedvencem! Aztán ott van még a Secret Garden, ami nagyon jó, és a Dream High!
2011. máj. 21. 23:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, nem gondoltam, hogy még most is fog valaki írni. :) Ezek újak nekem, még nem hallottam róluk (bár mostanában nem nagyon néztem sorikat) biztosan utánuk nézek. Köszi!:)
2011. máj. 21. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalin fel van sorolva több koreai sorozat meg is tudod nézni a leírását.

2011. máj. 23. 10:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Én írtam korábban a My girlt és a Secret Gardent, de tudom még ajánlani

My Princess

Oh! My Lady

City Lovers

Bad Man

Master of Study

Imperial Household

Can You Hear My Heart (Do You Hear My Heart)

The Duo

My Girlfriend is a Gumiho

2011. máj. 23. 13:31
 20/21 Yongi ***** válasza:
régen kérdezted,de nekem a legjobban a Boys Over Flowers tetszett(de ezt látom te is ismered),aztán a Goong (ez is nagyon nagy favorit nálam ), My Girlfriend is a Gumiho és a Secret Garden!
2011. máj. 28. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!