Milyen sorozatot kezdjek el?
Nektek mi a kedvencetek? Miket néztek mostanában?
Eddig ezeket láttam és szerettem:
-The end of the fucking world
-13 reasons why
-the walking dead
-the 100
-Riverdale
-the act
-Haunting of hill house
(láttam még a stranger things 1 évadát de nekem nem annyira tetszett)
Szóval tudnátok valamilyen sorozatot ajánlani? Előre is köszönöm a válaszokat. ❤️
Sex education- Felvilágosítás
én néztem még a Mintaapákat, most egy időre vége lett, de nekem igen tetszett, Gyilkos elmék (imádtam), Jó barátok pl
Parker Lewis can't loose,
Only fools and horses - az egyik, ha nem a legjobb és legintelligensebb vígjáték sorozat.
Miami Vice - ez a sorozat hatással volt szinte mindenre! a zenée, az öltözködésre, a teljes popkultúrára. Soroljam a szereplőket? Csak pár: Bruce Willis, Liam Neeson, Wesley Snipes, Ving Rhames, Steve Buscemi, Ben Stiller, Viggo Mortensen, Julia Roberts, Benicio del Toro, Chris Rock stb... mindenki! MINDENKI ebben a sorozatban akart játszani, és mindez zenész ehhez a sorozathoz akart zenét adni! Kötelező!
Skam
Ragnarök
Pretty little liars
Trónok harca
!! Lucifer!!
You
Supernatural
Red band society
Simlis spinék
Society
Arról szól hogy egy nagy csapad tini egy ismeretlen helyen reked, nem tudják hogy kerültek oda es hogy lehet hazamenni. Próbálnak rájönni, de addig is ki kell építeniük a saját társadalmi berendezkedésüket, amit hatalmi harcok és egy gyilkosság is nehezít.
Eddig egy évad jött ki, de nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.
Vagy ha animét néznél, akkor The promised Neverland.
Ha erdekel a dolog, erről is írtatok ajánlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!