Milyen sorozatot kezdjek el nézni?
Sziasztok, gondoltam újból belevágnék egy sorozatba.. Várom az ötleteket és kérlek hogy nagyvonalakban írjatok egy kis "ízelítőt" a sorozatokból, hogy legyen fogalmam róla, hogy mibe is vágok bele :) Előre is köszönöm!
15/L
The 100
- szerintem best of, lényegében 97 évvel egy nukleáris háború után játszódik, a föld lakhatattlanná válik de az ürben 12(+1) aktív űrárllomás volt, amiből összejön a bárka(Ark) nevezetű létesítmény és stb... Aztán leküldenek a földre 100 fiatalkoró rabot (18 körülieket) h megnézzék lakható-e a föld(meg még van pár más oka, de ha néznéd akkor nem spoilerezem el :D)
Ez így lehet nem hangzik túl csábítónak, és az 1. évad nem is legjobb, de utána elmegy más irányba a sorozat(jó értelemben) Szerintem adj neki egy esélyt, elsőre én se akartam elkezdeni, de nálam még mindig Top 1. Ha még van kérdésed a sorozatról írj nyugodtan :)
(Csak akkor vágj bele ha nem gond az angol szinkron/magyar felirattal mert még a magyar szinkront nem csinálták meg, bár talán jobb is xD)
Még egy pár ami nekem tetszett, ezeket nem írom körül ha nem gond :D
The Walking Dead
Fear The Walking Dead
Flash
Arrow
Game of Thrones
Orphan Black
Blindspot
Üdv, :D
A szépség és a szörnyeteg: Egy rendőrnő és egy katonai kísérleteken átesett "szörny" férfi szerelmi civódása, bűntényekkel, nyomozással, de nem rossz.
Chuck: kedvenc vígjátéksorozatom, egy számítógépes kockáról szól, aki belekeveredik a kém ügyekbe, mert egy adatbázis került a fejébe. Nagyon vicces.
Brooklyn 99: sorozaton ennyit még nem röhögtem, ha szereted a fekete, nem mindenki számára érthető humort, akkor jó lesz, egy rendőrkapitányságon játszódik főleg
Impastor: még csak egy évad van belőle, ősszel jön a következő, rövid részei vannak, és arról szól, hogy egy piti bűnöző átveszi egy meleg pap helyét egy kisvárosban, szintén nagyon vicces.
Szívek doktora: Nagyon cuki sorozat egy nagyvárosi doktornőről, aki egy kisvárosba csöppen, és próbál beilleszkedni.
Breaking Bad
Better Call Saul
Mr Robot
Penny Dreadful
Shameless
Friday Night Lights
Sorozatjunkie.hu-n olvasd el a pilotkritikakat.
Szerintem ezek tetszenének
Vámpírnaplók
Originals
Tomorrow People
Reign
Kínos
Mindenhol helyes pasik és izgalmas cselekmény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!