Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én nem szeretem a Star...

Csak én nem szeretem a Star warst? 20f

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyik filmet sem láttam még.
2020. ápr. 6. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretem
2020. ápr. 6. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele egyedül, én sem szeretem.
2020. ápr. 6. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Túl fiatal vagy hozzá, rossz korban születtél, ennyi! Mi, az alap rajongók, akik az eredeti filmeket is moziban látták sem szeretjük az új részeket! Csak egy sw van az eredeti trilógia (és az expanded universe 1997-ig)
2020. ápr. 6. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Én régen mikor moziban néztem, nagyon kellett pisilnem és már nem jutottam ki időben, így megutáltam!
2020. ápr. 6. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is unalmasnak tartom. 27/F
2020. ápr. 6. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyerekként nagyon szerettem az eredeti és az előzmény trilógiát is, de régóta nem néztem újra egyiket sem, az új részek pedig nem hagytak bennem mély nyomot (bár az utolsót még nem láttam), sőt a 8 kifejezetten rossz élmény volt. 23/F
2020. ápr. 6. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem. Egyetlen részt láttam, valamikor 10 évvel ezelőtt, de nem hagyott nyomot bennem.

A Stark Trekkel ugyanígy vagyok.

2020. ápr. 7. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!