Hogy-hogy nem szeretem a Star Warst? Nem láttam egy filmet sem belőle meg a 7et sem. Tán a reklámok miatt?
Hogy-hogy nem szeretem a Star Warst? <-> Nem láttam egy filmet sem belőle.
Komolyan? Akkor honnan tudod, hogy nem szereted? ...
Azért 2-3 képkocka, mondat is elég ahhoz, hogy az ember eldöntse, neki való-e valami. (Férfiak sem ülnek neki a hüvelygomba-reklámnak, nők sem a foci-közvetítésnek.)
Lehetséges okok:
1. Egész egyszerűen más az illető érdeklődési köre
(Aki az autókat szereti, nem a vonatos filmnek vág neki, és fordítva.)
2. Más generáció, más megközelítéssel.
(Nagyapa ugyan szereti a katonásdit, csak hát ő még lóháton vonult be, köszöni szépen, de ezt a tévés villogást ő már nem tudja, meg nem is akarja fejben hová tenni...)
3. Más az illető nemi identitása.
(Hol volt, hol nem volt, volt egyszer a fiúk közt egyetlen egy fiúgyerek, aki nemhogy nem látta a fent említett filmet, meg bármi hasonlót, de amikor számon kérték tőle, még arról sem hallott, hogy egyáltalán létezik olyan. Persze ez a fiúgyerek már nőként él azóta.)
4. Illetőnk nem a futószalagon pofánkba boruló angolszász kultúrkör micsodáin lóg éjt nap alá téve.
(Mert másból is áll a világ, ugyebár. Megjegyzem, abban az időben még volt magyar kultúra és magyar alkotások is. Hála a nyugati levegőtől - meg a kenőpénzektől - elkábult tömegeknek, ma már gatyamadzagot se tud előállítani ez az ország, meg a porig romboltatott gyáripara. Na persze azt senki nem fájlalja, hogy itt mi van, illetve mi minden nincs, csakis a nyugati böfögés megy a hatvanötezredik csatornán is.)
... de valójában neked kell tudni rá a választ, mért nem áll közel hozzád ennek a filmnek a világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!