Digimon Adventure Reboot?
Azt nem hiszem, hogy második-harmadik fokozatú Mega szintet vagy Extreme szintet kitalálnának.
Ez az egész egyébként elvileg arra szolgál most, hogy egységesítő újrakezdés indul az egész eddigi Digimon-világokhoz. Az megfigyelhető az 1. részből, hogy a Hálózat a Digimonszelídítők és a Digimon Savers Digivilágához hasonlít erőteljesen. Vagyis amennyiben sikeressé válik, akkor később összeegyeztethetik a többi világgal és logikus kapcsolódást formálhatnak. Bár ebből van egy olyan érzésem, hogy a 02 kimaradna és ugranának a Szelídítőkre. ^_^""
Valamilyen szinten jó ötlet vagy inkább 20 évvel ezelőtt jó ötlet lett volna, jelenleg annyira mégsem szimpatikus nekem megint másik világot alkotni és új szereplők helyett belekényszeríteni régieket.
Kicsit spoiler-esen fogok írni.
Hát ezzel a sorozattal is az a helyzet, hogy áthelyezték másik univerzumba és most a legrégebbi szereplők alteregóit láthatjuk másik világból. Ám egyben univerzum-egyesítés is, mert a Frontier istenségei szerepelnek és szerintem itt valamiért két különböző Digivilág egyesült egy másik emberi világgal. De túl is lőttek az univerzum-magyarázó célon és kezd elmenni egy szükségtelenül bonyolult irányba. Illetve a Digitalizálók a régebbi világ összes adatát tartalmazzák. Ezzel kapcsolatosan eddig az egyik Digimonnál belőttek egy olyan átalakulást, ami már kizárja a 02 történetének átvételét. Tehát e világban minden teljesen másképpen fog történni. Én most annak örülnék, ha ilyen fiatal korban találkoznának Kennel. Hiszen a 01-02 világában eredetileg Ken is a csapat része lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!