Pontoznátok a filmeket 1 és 10 között? (Az (oka) t fogom majd megnézni, amelyek a legtöbb pontot kapták) és kérlek azt is írjátok ide, hogy melyik való legjobban a 10-13 éves korosztálynak (főként lányoknak, tehát nem 16-os, vagy 18-as)
Büszkeség és balítélet;
Jane Eyre;
Marie Antoinette;
Emma;
Tartózkodó érzelem;
Anna 1.000 napja;
A hídember;
Örökkön örökké;
A királyné nyakéke;
Anna és a király;
Ámosvölgy legendája;
A falu;
Rob Roy;
A parfüm;
Sally Hemings;
A púpos;
Anne Zöld Oromból;
A Kisasszonyok;
A muzsika hangja.
Aki látta valamelyiket, véleményt is írhat, sokat segítene!
Én nem pontoznék, mivel a filmeknek több, mint felét nem láttam, de amit láttam, arról szívesen írok véleményt.
Jane Eyre: nagyon szép film, bár én 14 éves voltam, amikor a könyvet olvastam, a filmet csak később láttam. Nem tudom, hogy 10-13 évesen át lehet-e élni a mondanivalóját, meg lehet-e érteni a film lényegét.
A hídember: nem hiszem, hogy lekötné a fiatalokat, bár igazából nem is tudom, hogy vajon melyik korosztályt célozza meg a film... Arra, hogy tanulj belőle, arra pont jó, kicsit átláthatod belőle Széchényi életét, az akkori politikai helyzetet, ilyen szempontból mondjuk ajánlom, de lehet, hogy unni fogod.
Álmosvölgy legendája, A falu, A parfüm: egy kalap alatt, ez a három kirí a tömegből. Hát őőő... Szerintem ezek 18+-os filmek, én is féltem alattuk, nem vagyok biztos abban, hogy 14 éves kor alatt ezt/ezeket meg kellene nézni... (Bár én is az X-Aktákon nőttem fel...)
A muszika hangja: na, ez pont az a film, ami a 10-13 éves korosztálynak való. Zenélős, vidámkodós, kcisit szomorú, de mégis érzelmes... Van benne minden.
Hogyhogy kosztümös filmeket szeretnél nézni???
Kérlek benneteket, hogy akkor most a(z):
Büszkeség és balítélet,
Jane Eyre,
Marie Antoinette,
Emma,
Tartózkodó érzelem,
Anna 1000 napja,
Sally Heming,
A púpos,
Anne Zöld Oromból,
A Kisasszonyok,
A muzsika hangja,
Örökkön örökké,
A királyné nyakéke,
Anna és a király,
Rob Roy-ról írjatok vélemény(eke)t/pontozzátok őket!
Köszönöm!
szerintem nézd meg őket a port.hu-n. ott minden pontozva van...
vagy az imdb-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!