Goku SSJ3 formája miért van elhanyagolva? Mi a
véleményetek az DBS átalakulásokról?
Figyelt kérdés
Emlékezetes az első átalakulása SSJ3-á, nagyon jól kivan tálalva a kinézete, tökéletes következő szint, mégis teljesen elhanyagolják. Inkább tele verték a folytatást mindenféle hajszínű, felesleges formákkal. Értem hogy új sorozat, új szintre akarták emelni és kellett egy SSJ God, de csak én gondolom úgy, hogy felesleges 150 rész alatt 4 új formát is ránk erőltetni. Lassan minden új ellenfélnél új forma lesz :D szerintem az arany szín pótolhatatlanul ikonikus volt
Szerintem már az SSJ3, sőt, az SSJ2 is teljesen felesleges volt, az SSJ Grade 4 ( [link] ) bőven elég lett volna. Az eredeti Dragon Ball sorozatban az volt a poén, hogy a szereplőknek meg kellett dolgozniuk az erejükért, tartott ez a Namek Sagáig, ahol először behozták a Zenkait, mint instant erőszorzót, aztán minden történetív kapott egy saját átalakulást, amit csak úgy megkaptak, hogy legyőzhessék az egyébként kemény edzéssel is verhetetlen ellenfeleket. Ezért találom dögunalomnak az összes harcot a DBZ második felétől kezdve.
2020. márc. 14. 22:17
2/7 A kérdező kommentje:
Nálam az átalakulások egy nagyon fontos alapköve a Dragon Ballnak, rengeteget tesz hozzá. És nem is bántam volna egy új változást a harmadik után, de itt már túl sokat kaptunk és nem érzem szükségét
2020. márc. 15. 01:28
3/7 anonim válasza:
Az ssj3 átalakulást azért hanyagolták mert "túl drágának" tartották a meganimálását. Bezzeg az ui és mui feltűnt egy jó párszor és az sem lehet olcsóbb. Bár engem nem zavart hogy kevés ssj3-at láttunk, engem jobban az zavar hogy vegeta nem kapta meg az ssj3 átváltozást amikor volt rá jó pár esélye. Például amikor beerusnak ment bevadulva én ott vártam az ssj3-at hátha, de csak egy még erősebb ssj2 lett.
2020. márc. 23. 21:26
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, Vegeta ahogy a GT-ben is átugrotta a harmadik szintet, és egyből a negyedikre ment, ugyanúgy itt is átugrotta, és inkább rögtön a kék hajú izévé vált :D és ha a harmadik szintet tényleg csak a költségek miatt hanyagolták, akkor most csalódtam egy kicsit a DB-ben
2020. márc. 30. 14:02
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, az SSJ3 szint fenntartásához sok energia kell, tehát eléggé haszontalan forma az. Nagyon vagány, meg erős, de hosszú távon nem éri meg abban a formában lenni. Vegita csak nevetett akkor, amikor Trunks megkérdezte, hogy át fog-e változni SSJ3-ba. Vagy ott van példának az a jelenet, amikor Goku egy kis időre átváltozott abba a formába akkor, amikor Kale és Caulifla ellen harcolt. Nem bírta fenntartani. Igaz, akkor fáradt volt, de akkor sem bírt megmaradni benne pár pillanatnál tovább.
Én az SSJ3-at egy hibás formának tekintem. Maximum akkor jó, ha gyorsan le kell nyomni valakit.
2020. jún. 2. 21:02
6/7 anonim válasza:
"Bár engem nem zavart hogy kevés ssj3-at láttunk, engem jobban az zavar hogy vegeta nem kapta meg az ssj3 átváltozást amikor volt rá jó pár esélye."
Biztosan megvan neki az SSJ3, csak soha nem használja. Ugyanúgy, ahogy az SSJ God (Red) forma is megvan neki. Egyszer nem használta a Super animében, csak a Broly specialban egyszer.
Vegita sima SSJ-ben és Blue-ban érzi magát jól. Super Saiya-Jin 2,3,Red nem az ő stílusa.
2020. jún. 2. 21:06
7/7 anonim válasza:
A keszítő (Toriama-sense) azt nyilatkozta , hogy az SSJ 3 forma Goku legköltségesebb formálya! Mármint ugy érti , hogy rengeteg ki kell hozzá ! És amugy is Goku ezen formálya a legköltségesebb megrajzolni !! Amugy én is nagyon szeretem ezt a formát , mikor a szemöldöke eltünik és a haja megnő ! Annyira jo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!