Magyarországon miért vannak a törtütem stílusú (drum'n'bass, breakbeat, triphop) fesztiválok, elhanyagolva?
Most már tényleg annyiféle fesztivál van, sőt alternatív rétegzenéknek is külön fesztiválja, pl Ozora, Sun, Reggae Camp, BeMyLake, stb
Miért nincsenek a drum'n'bass, breakbeat stílusok igazán képviselve? Nekem senki ne magyarázza meg, hogy kihalt a stílus, mert elképesztő sok új k**** jó dnb szám születik. Goa is volt már 90s évek vége felé, elkophatott volna, de mégis minden évben egyre jobban virágoznak a ezek fesztiválok mostanság mint pl valami törtütemű.
Szigeten talán van ez is az is, de igazából ott is csak elszórva, és igazából nem azon van a hangsúly, gondolom ezt most nem kell kifejtenem.
Valami olyasmire gondolok mint a Fields of Joy volt, meg a Cinetrip egyéb nem fürdős megmozdulásai csak több napos. Vagy mint a Normafa, vagy Hármashatárhegyi Illegál partyk, de azok már megint félig a veretésról szólnak. Már az is nagy szám lenne, ha lenne újra valami olyan nyitott hely nyáron mint a régi kopaszigáton lévő Westbalkán, vagy a Mokkacuka.
Pl Amsterdam mellett meg tudták szervezni a Liquicity fesztivált, szóval szerintem lenne rá igény. Vagy csak a veretésre meg a cukormázas "csajozós" mainstreamre van ekkora méretben igény? Szerintetek?
Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet Magyarországon, mivel nem ott élek, de valóban úgy tűnik hogy sajnos nics nagy kelletje a DnB-nek mostanában. Mindenhol a minimalt nyomják, meg a mainstreamet...
De nem kell messze menni, mert Csehországban hatalmas a választék DnB fronton, de ha nem akarsz addig elmenni Ausztriában és Szlovákiában is vannak nagyon jó fesztiválok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!