Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon miért vannak a...

Magyarországon miért vannak a törtütem stílusú (drum'n'bass, breakbeat, triphop) fesztiválok, elhanyagolva?

Figyelt kérdés

Most már tényleg annyiféle fesztivál van, sőt alternatív rétegzenéknek is külön fesztiválja, pl Ozora, Sun, Reggae Camp, BeMyLake, stb

Miért nincsenek a drum'n'bass, breakbeat stílusok igazán képviselve? Nekem senki ne magyarázza meg, hogy kihalt a stílus, mert elképesztő sok új k**** jó dnb szám születik. Goa is volt már 90s évek vége felé, elkophatott volna, de mégis minden évben egyre jobban virágoznak a ezek fesztiválok mostanság mint pl valami törtütemű.

Szigeten talán van ez is az is, de igazából ott is csak elszórva, és igazából nem azon van a hangsúly, gondolom ezt most nem kell kifejtenem.

Valami olyasmire gondolok mint a Fields of Joy volt, meg a Cinetrip egyéb nem fürdős megmozdulásai csak több napos. Vagy mint a Normafa, vagy Hármashatárhegyi Illegál partyk, de azok már megint félig a veretésról szólnak. Már az is nagy szám lenne, ha lenne újra valami olyan nyitott hely nyáron mint a régi kopaszigáton lévő Westbalkán, vagy a Mokkacuka.

Pl Amsterdam mellett meg tudták szervezni a Liquicity fesztivált, szóval szerintem lenne rá igény. Vagy csak a veretésre meg a cukormázas "csajozós" mainstreamre van ekkora méretben igény? Szerintetek?

2017. aug. 8. 18:24
 1/5 anonim válasza:
mit értesz veretés alatt? :D
2017. aug. 10. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Bass camp orfű
2017. aug. 25. 14:56
 3/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet Magyarországon, mivel nem ott élek, de valóban úgy tűnik hogy sajnos nics nagy kelletje a DnB-nek mostanában. Mindenhol a minimalt nyomják, meg a mainstreamet...

De nem kell messze menni, mert Csehországban hatalmas a választék DnB fronton, de ha nem akarsz addig elmenni Ausztriában és Szlovákiában is vannak nagyon jó fesztiválok.

2017. szept. 19. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Bass camp Orfű!

[link]

2017. szept. 19. 19:59
 5/5 anonim válasza:
Menj Prágába a Let it roll-ra
2018. nov. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!