Ki győzne? Drogon a Trónok harcából vagy a hím sárkány a 2020: A tűz birodalmából?
Attól függ. Drogonnak megmarad a plot armojra vagy sem? Ha ezer skorpió nem volt képes leszedni, akkor szerintem egy gagyi hím sárkány sem.
(Egyébként Martin sárkányai főleg csak a szemükön keresztül sebezhetőek, ha már felnőttek. Olyankor már csak egy másik sárkány igazán hatékony ellenük. Mivel A tűz birodalmában a sárkányok sokkal sebezhetőbbek és kisebbek, ezért nyilván Drogon nyerne, persze ha könyveket vesszük. Ha DnD fanfikcióját, akkor akár egy pillangó is legyőzheti, mert "expectations subverted".)
Nekem Drogon kevésbé tűnik sebezhetőnek, mint a 2020-as sárkány. Gondolom ugyanolyan erősek, úgyhogy Drogonra szavazok. Plusz (elvileg, mivel nem olvastam) a könyvekben elvileg még kevésbé sebezhető, tehát lelőni nem lehetne úgy, mint ahogy a sorozatban lelőtték a másikat.
De szerintem felesleges összehasonlítani, mert a Trónok harcában sokkal jobban ki lettek dolgozva a sárkányok, mivel sokkal több idő is volt rá, mint egy filmben, így talán lebutított verziónak tűnhet a 2020-as sárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!