Szerintetek is gyenge lesz a 2020-as év filmek terén?
Figyelt kérdés
Semmi jó nincs, és nem is ígérkezik.2020. jan. 30. 21:26
1/10 anonim válasza:
Hosszú az év. Biztos lesz egy jó pár remekmű, ahogy az is biztos, hogy lesz egy jó pár, amire csak nézni lehet, hogy minek. (Meg azt is kell nézni, hogy kinek mi a jó film.)
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, én nem nézek túl sok filmet, de jónak ígérkezik nekem a Kisasszonyok, az Emma, az Onward, a Wonder woman 84. a Jungle Cruise és a Dűne.
Pedig évente ha megnézek 3-4 új filmet. Most kicsit több van, ami érdekel, így nekem ez jobb év. Bár kérdéses, hogy ebből mennyi lesz tényleg maradandó kellemes élmény.
Még a Scoob-ban akarok bízni, de a tavalyi Addams family csalódás után nem sok reményt fűzök hozzá.
Az igazi reményem az Emmában és a Dűnében van. Ha ezek jók, akkor a többi már nem is zavar, ha rossz.
3/10 A kérdező kommentje:
A szuperhősök már nem bírnak lekötni
2020. jan. 30. 22:06
4/10 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy a Top Gun 2 akár egész kellemes meglepetés is lehet.
5/10 anonim válasza:
Bezzeg a Nolan féle Tenet című filmet senki nem írja.
6/10 anonim válasza:
Bezzeg pont most akartam írni...
7/10 anonim válasza:
A quite place 2
Antebellum
Promising young woman
Hitmen's body guard folytatása
Gretel and Hansel
9/10 anonim válasza:
Charlatan
La Bonne Epouse
Helene
Vemom 2, amiben benne lesz Vérontó
10/10 anonim válasza:
En a sorozatokkal vagyok igy. Amiket eddig neztem, mind kasza iden. Amikrol olvastam, hogy indulo sorozatok lesznek idren, egyiket sem kedveltem meg.Meg Netflixen sem talalok semmit ami erdekelne. Talan kiegtem 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!