A Gyűrűk ura és Hobbit filmek bővített változatai mennyivel másak mint az "alap" verziók? Mennyit adnak hozzá?
A félreértések elkerülése végett, az alatt hogy "mennyiben másak", természetesen nem azt értem hogy soroljátok fel kockáról kockára hogy mi a különbség és mennyi jelenettel több a bővített, nem ez érdekel, annak én is utána tudok nézni.
Az érdekel sokkal inkább, hogy mennyivel adnak többet a bővített verziók? Vannak-e benne fontos, a cselekményt, a filmélményt kibővítő, megértéshez szükséges jelenetek, elemek, vagy csak humoros/érdekes filler jelenetsorok? Még egyszerűbben: érdemes a bővített részeket beszerezni, vagy a tökéletes élményhez az is elég ha azt nézem ami a tévé/alap DVD ad?
A Gyűrűk ura esetében, főleg az első részben a bővített jelenetek egy része a hobbit eseményeit helyezi bele a történetbe.
Most hogy van 3 film is a Hobbitból, nem mond új információt a bővítmény, viszont amíg nem volt addig jó volt tudni, hogy kivel mi történt korábban.
A többi részben: TTT, TROTK is szeretem a bővítményeket. Ott is több magyarázatot ad a cselekményre.
A hobbit filmeknél, teljesen elhanyagolható :)
pl a Gyűrűk Urában a bővített változatban azt is látni, hogy hogyan halt meg Saruman.
Az alapban ugye Gandalf csak elmondja,. hogy neemm neki már nincs hatalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!