Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elkezdjek animéket nézni?

Elkezdjek animéket nézni?

Figyelt kérdés
Régen kiskoromba szarrá néztem az avatárt, de kb ennyi, vannak ezek az animés játékok, dragonballz karakot pld... tetszik is amugy, kis ideje szemezgetek ezekkel az animés játékokkal is, a kertvárosi gettót is szarrá néztem pár éve, meg amugy nagyon tetszik az animéknak a "grafikája", a megvalósításuk, az animációjuk(nem a játékoknak[azoknak is] hanem az anime sorozatoknak) megéri szerintetek nézni ilyen-olyan sikeresebb animéket?(vagy nem csak sikereseket,akármilyet) van pár ismerősöm akik korombeliek + idősebbek is akik szeretik ezeket, nem tartjátok ezeket a sorozatok túl gyerekesnek? középsuliba egyik osztálytársam(fiú) élt halt az animékért :D jó is volt hallgatni amikor néha mesélt róluk, tetszett az amekkora szeretettel beszélt róluk :D de amugy a japán nyelv egyáltalán nem izgat, vagy a "jobb" fajta animék léteznek angol szinkronnal is? mert magyar feliratot szerintem baromi sokhoz lehet letölteni, vagy attól függetlenül hogy egyáltalán nem izgat a japán nyelv attól még simán meglehet nézni őket japán szinkronnal is? mert amugy tökre néznék ilyesmiket, tök jó cuccok csak kéne egy kis bíztatás, ambíció :/
2020. márc. 7. 00:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
esetleg egy pár oldalt tudnál írni amik olyanok mint pl. animeaddicts? ha ismersz más olyan oldalt ahol magyar vagy angol feliratokat lehet beszerezni animékhez akkor megköszönném :)
2020. márc. 8. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

9anime.to Jó cucc.

Tower of God-it ajánlom. Egy nagyszerű webtoon, aminek Áprilisban jön ki az animeadaptációj.

2020. márc. 12. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy 'issho tosho' nevű magyar fórum, amit több fordító is használ, itt rá lehet keresni szezononként (pl 2019 tavasz) hogy ki mit akar vinni, de persze nem minden fansub használja. Ez segíthet a felirat keresésében. Sajnos már nincs olyan központi oldal, mint amilyen anno az animeaddicts volt, így külön az adott fordítócsapattól lehet csak letölteni.

Én egyébként még indavideón szoktam keresgélni, ott is sok minden fent van elég jó minőségben. Ha netán jobb minőség kell meg jöhet a torrent + töltheted hozzá a feliratot a fansub oldaláról.

2020. márc. 13. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és ha tényleg jól megy az angol akkor a 'nyaa.si' oldalon torrentben enyhe túlzással mindent megtalálsz angol felirattal, jó minőségben.
2020. márc. 13. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!