Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elkezdjek animéket nézni?

Elkezdjek animéket nézni?

Figyelt kérdés
Régen kiskoromba szarrá néztem az avatárt, de kb ennyi, vannak ezek az animés játékok, dragonballz karakot pld... tetszik is amugy, kis ideje szemezgetek ezekkel az animés játékokkal is, a kertvárosi gettót is szarrá néztem pár éve, meg amugy nagyon tetszik az animéknak a "grafikája", a megvalósításuk, az animációjuk(nem a játékoknak[azoknak is] hanem az anime sorozatoknak) megéri szerintetek nézni ilyen-olyan sikeresebb animéket?(vagy nem csak sikereseket,akármilyet) van pár ismerősöm akik korombeliek + idősebbek is akik szeretik ezeket, nem tartjátok ezeket a sorozatok túl gyerekesnek? középsuliba egyik osztálytársam(fiú) élt halt az animékért :D jó is volt hallgatni amikor néha mesélt róluk, tetszett az amekkora szeretettel beszélt róluk :D de amugy a japán nyelv egyáltalán nem izgat, vagy a "jobb" fajta animék léteznek angol szinkronnal is? mert magyar feliratot szerintem baromi sokhoz lehet letölteni, vagy attól függetlenül hogy egyáltalán nem izgat a japán nyelv attól még simán meglehet nézni őket japán szinkronnal is? mert amugy tökre néznék ilyesmiket, tök jó cuccok csak kéne egy kis bíztatás, ambíció :/
2020. márc. 7. 00:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz bele, én imádom az animéket. Általában a legtöbb anime japán szinkronnal és magyar felirattal van feltöltve. Ajánlanék animét, de nem tudom, hogy milyen filmeket, könyveket szeretsz, mert az alapján lehetne mondani vmit.
2020. márc. 7. 11:31
 2/14 A kérdező kommentje:
igazából bármit megnézek, nemvagyok egy műfaj függője :D bármi jöhet, death note-al szemezgettem tegnap este youtubeon, elvileg van hozzá magyar szinkron is, vállalható az? vagy inkább eredeti szinkron+felirat?
2020. márc. 7. 11:42
 3/14 A kérdező kommentje:
tegnap jött egy flash, hogy "anime", mondom nézzek már rá mivan ezekkel.. nagyon elkaptak xddd komolyan mondom leszedek valamit aztán megnézem
2020. márc. 7. 11:46
 4/14 A kérdező kommentje:

ncore-on szembejött velem ez, megnéztem a képeket belőle, elolvastam a leírását tökre megtetszett, szerinted? [link]

japán szinkronnal(eredetiszinkron) és magyar felirattal van ellátva

2020. márc. 7. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezdj el. Annyit elmondok, hogy ne 1 alapján ítéld meg az összeset. Vannak jók és rosszak is.

Ajánlom, hogy kezdj a Death Notetal. Kezdőnek tökéletes, mert nagyon izgalmas, komoly történet, fordulatok. Annyi hibája van, hogy a végére kicsit leereszt. A Made in Abyss jó állítólag, szinte mindenki jól értékelte, habár én még nem láttam. Szinkronra térve, én inkább a japán szinkront ajánlom. Hidd el először engem sem izgatott a nyelv, aztán megszoktam, sőt meg is szerettem. De nem is a nyelv miatt ajánlom, hanem azért mert egyik ország szinkronszínészei sem tudják felülmúlni az eredeti változatot. Az angolt kifejezetten nem szeretem, a női hangokat mindig elnyávogják, meg amúgy sem olyan erős mint az eredeti. Ha a Death Notetal is kezded, japán szinkron + magyar feliratot ajánlom.

2020. márc. 7. 12:40
 6/14 A kérdező kommentje:
ígyvan így jobban belegondolva inkább érdemes eredeti szinkronnal nézni mint magyarral :D sosem tudják leutánozni tökéletesre az eredeti szinkront ígyhát az a legélvezetesebb
2020. márc. 7. 12:56
 7/14 A kérdező kommentje:
megfogom nézni a Death Note-ot is, de most ez a Made in Abyss baromira megtetszett, már szedem is 1080p-ben, kíváncsi leszek rá szerintem nagyon befog szippantani :D
2020. márc. 7. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha az elején még nem annyira köt le a Made in Abyss ne ijedj meg, úgy hallottam, hogy nagyon be fog indulni.
2020. márc. 7. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten ajánlom őket. Elmúlt már az az idő amikor "ciki" volt animéket nézni :D Vannak gyerekes és kifejezetten felnőtteknek szólók is, szóval csak tudni kell választani közülük.

Van egy olyan oldal hogy Myanimelist.net, itt lehet listázni az animéket műfajok és értékelés szerint is, én ezek alapján szoktam választani, hogy mit is érdemes megnézni, vagy éppen milyenhez van kedvem :)

Nagyon sok animéhez van már felirat, én a japán hang - magyar/angol felirat kombót ajánlom. Az angol szinkron valahogy sosem tetszett, eleinte biztos furcsa lesz a japán beszéd, de a japán szinkronszínészek sokkal jobban beleélik magukat a szerepbe, több érzelmet visznek bele, ami miatt én mindig az eredeti hangot választom. Szerintem érdemes.

2020. márc. 8. 12:58
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommented, myanimelist oldalra már korábban is rátaláltam és találtam pár olyan animét amihez nem találtam magyar feliratot animeaddicts-on meg nagyon máshol se, igaz az animeaddicts-on kívül más ilyen oldalt még nem ismerek, ezesetben akkor pár animéhez marad az angol felirat, hálistennek viszonylag tudok angolul szal nem leszek elveszve magyar felirat nélkül :D
2020. márc. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!