Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Muminos/ Múminos dvd-t keresek...

Muminos/ Múminos dvd-t keresek. (nem tudom pontosan hogy írják :D) Nektek van ilyenetek? Hol találtátok?

Figyelt kérdés
Nem szeretném letölteni a részeket, mert ajándékba szánom az egyik nagyon jó barátnőmnek szülinapjára. Szóval dvd-re lenne szükségem, vagy a Muminos könyvsorozat első részére (TOVE JANSSON: Varázskalap Múminvölgyben).
2010. júl. 24. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre gondoltál? [link]
2010. júl. 24. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. Nem szeretném letölteni. Eredeti dvd-ként szeretném megszerezni.
2010. júl. 25. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem találkoztam még vele, pedig megvenném. Anno nagyon szerettem benne a Vándort. :) De a jó régi rajzfilmekkel már ritkán foglalkoznak; gondolom, mert nem látnak benne üzletet. Mondjuk mikor megláttam a Denver, az utolsó dinoszauruszt az egyik üzletben, majdnem dobtam egy hátast, nem is mertem hinni a szememnek...! :D
2010. nov. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!