Milyen érdeke magokat, köveket stb. találtatok Sims 3-ban és hol?
Igen, megmutatja, be is lehet állítani, hogy magot, halat, kőzetet, vagy rovarokat keressen. Ha rovarokat akarsz, akkor van egy ilyen üvegkupolás kerek épület, a park, ott rengeteg lepke van például, de magot is találhatsz, ha jól szétnézel. A magokról még annyit, hogy én a temetőben majdnem mindig találtam, de ez változó. Halak a tengerpartoknál vannak :D, kőzetek, meg háát, azok mindig másik helyen. De! Van egy megoldás, amivel a saját telkeden is találhatsz időnként. Írd be egyszerre, hogy Ctrl+Shift+C (a pluszokat nem kell), és írd be, hogy testingcheatsenabled true, így előhozod a titkos menüt vagy mit. Na most, ezután üsd be ugyanígy a Ctrl+Shift+C kombináció után, hogy buydebug. Ez a titkos kód egyik plusz kódja (a testingcheatsenabled true-nak). Most, hogy beírtad, menj vásárlás módba, és ott lesz egy kérdőjel, ha a berendezési tárgyak nagy rajza melletti 2. ikonra kattintasz. A kérdőjelre katt. Sok ilyen kis fehér akármi lesz ott, nézegesd végig, és INGYEN (asszem) vedd meg amelyikre szükséged van. A nagyságuk azt szabályozza, hogy milyen nagy távolságon legyen az adott dolog, pl. drágakövek. Figyeld meg, be fog válni! Nálam nemrég egy gyémánt volt, mert ilyen drágaköves izét tettem a telekre... meg asszem, hogy szivárványkő is volt már. Az én telkemnél van egy bogaras izé, és mindig bogarak járkálnak ott... tökre idegesítő :P de persze ez csak jó :)
Remélem segítettem. Ha bármi kérdésed van, írj privátba, vagy akár itt is. Szia! :)
Előző vagyok, ez a Gyűjteményrendező az Életre szóló boldogság panelnél van, a jutalmaknál, 40.000 boldogságpont. Úgy képzeld el, hogy nekem valóra kellett váltani az életcélját, hogy meg tudjam hamarabb venni)
A Gyűjteményrendezőt az eszköztáradban találod.
Az üvegkupolás épület a Leszáll az éj-ben van, Bridgeport városában
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!