Gyűrűk urában (filmek) melyik karakter a leginkább nem odaillő?
Figyelt kérdés
Aki fura a sorozatban, akár mert rossz a színész, akár mert nem illik a történetbe vagy a többi karakter közé. Bármelyik filmből lehet bárki (Hobbitok is).#film #szereplő #Gyűrűk Ura #karakter #hobbit #Középfölde #furcsaság #A Gyűrűk Ura #A hobbit #oda nem illő
2020. febr. 24. 19:25
1/8 anonim válasza:
Tauriel a Hobbit filmekből, teljesen felesleges karakter volt egy erőltetett románc szállal karöltve.
4/8 anonim válasza:
A Gyűrűk urában nálam nincs felesleges karakter. Mindegyik közel tökéletes.
A Hobbitban szerintem Tauriel karaktere rendben volt azonban az erőltetett szerelmi szál tényleg nem kellett volna. Ha azt kimarad akkor egy sokkal jobb és szerintem méltó társa lehetett volna Legolasnak.
Számomra Alfrid karaktere volt totál felesleges és irritáló. Egy tesco gazdaságos Kígyónyelvű!
5/8 anonim válasza:
Akiket Tolkien talált ki azok fontos, hasznos karakterek. De akiket a filmekben tettek hozzá azok nem éppen olyan jól sültek el mindig.
7/8 Metionin válasza:
A Hobbit filmben Tauriel, a Gyűrű szövetsége filmben pedig Arwennek nem volt semmi keresnivalója csak berakták Glorfindel helyett.
8/8 anonim válasza:
szerintem is Tauriel, mondjuk én kimondottan nem szeretem őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!