Szerintetek is szomorú, amikor videósoknak jobb ötleteik vannak, vagy jobban tudják hogyan kell felvenni a dolgokat, mint a filrendezők?
2020. febr. 20. 20:05
1/8 anonim válasza:
Nem, nem szomorú, ha valaki ért valamihez.
2/8 A kérdező kommentje:
#1:
Szerintem tudod hogy értettem
#2:
Triggered Marvel fanboy detected
2020. febr. 20. 22:23
3/8 anonim válasza:
Tudod, van 10 ezer megmondom, 10 gondolkodó és 1 aki tesz is valamit.
4/8 anonim válasza:
Tudod, van 10 ezer megmondó, 10 gondolkodó és 1 aki tesz is valamit.
5/8 anonim válasza:
A jó egy szubjektív dolog. Hogy neked jobban tetszik valami, az nem jelenti azt, hogy jobb.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az első videóban levő ötlet azért a legtöbb embernek jobban tetszett volna.
2020. febr. 21. 15:12
7/8 anonim válasza:
A hangsúly a mondatod első szaván van.
8/8 anonim válasza:
Arról mondjuk nem is beszélve, hogy elég buta dolog kijelenteni hogy valaki jobb egy filmrendezőnél, csak mert az adott film 18935 ötlete közül akad 1-2, amiben emberünk talált egy jobb lehetséges ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!