Melyik a legdurvább, legkeményebb horror film?
Figyelt kérdés
Sűrgős lenne :D
Köszike :X:*:X:*
2010. júl. 23. 10:13
1/12 anonim válasza:
Nekem idáig a Mártírok volt a legdurvább horror, de a Cannibal Holocaust is durva(de viszont szar)!Inkább a francia horrorrendezők tudnak durva horrort rendezni!Viszont ott van a Motel 1-2, Fűrész sorozatok, amik csak a vérre és a brutalitásra mennek.
3/12 anonim válasza:
nem vagyok horrorrajongó,de kb fél éve láttam az árva című filmet. Elég durva..
4/12 anonim válasza:
ha meguntad az amerikai horrorokat, amik kb mind ugyanolyanok, akkor a spanyol (eredeti) REC és REC2 ami jó
(azért mondtam, hogy eredeti, mert van amcsi feldolgozás is Quarantine címen..)
am jó a Haunting in Connecticut....jó durva:D
5/12 anonim válasza:
nem tudom, hogy melyik a legdurvább, de nekem a Fűrész nagyon bejött, és a kört ne nézd meg, mert olyan szar volt, hogy 2x elaludta rajta, aztán kikapcsoltam, mert olyan sz@r volt.. -.-"
14/L
6/12 anonim válasza:
Japó horror se rossz, nem tudom mi volt a címe, de majd besz@rtunk rajta.
7/12 anonim válasza:
Árnykép (nekem nagyon bejött, de nem olyan vész)
Tükrök (the best of)
8/12 anonim válasza:
Szerintem nézzétek a The Thing-et.
9/12 anonim válasza:
07-23 15:37:
A fűrész és a motel pont hogy nem olyan ami csak a vérre és a brutalitásra megy rá...
10/12 anonim válasza:
De a Fűrészről MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT mondja akárki is azt, hogy félelmetes, meg hogy durva?! Mert egyáltalán nem az, egész jó film, de semmiképpen sem horror, mert ahhoz semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!