Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyedül moziba menni nagyon gáz?

Egyedül moziba menni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ha nincs kivel elmenni, pedig a kedv megvan hozzá..?
2020. febr. 4. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
EGYALTALAN nem gaz. Hidd el, senkit se erdekel es neked sem kene!
2020. febr. 4. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Valaki mostmár mondja meg nekem, hogy hogyan jön fel ennek egyáltalán a gondolata, mert elegem van ezekből a kérdésekből.
2020. febr. 4. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már egyedül. Senkit nem érdekelt. Más is volt egyedül.
2020. febr. 4. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

legalább 25 ezerszer volt már ez a kérdés.

Kutyát nem érdekli kivel mész vagy nem mész. Nincs megszabva hogy egyedül nem lehet menni. Mellesleg pont nem érdekel vadidegen emberek véleménye. Egyáltalán mégis milyen következtetést lehet levonni abból ha valaki egyedül néz egy filmet?

2020. febr. 4. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust, mert önértékelési gondjaid vannak! És túlságosan meg akarsz felelni egy nem létező társadalmi elvárásnak.
2020. febr. 5. 09:07
 6/10 zol56 ***** válasza:
100%

Ha nem érzed rosszul magad egyedül akkor nem gáz. Sokat járok moziba batátokkal. Viszont volt olyan eset hogy nem értek rá, de a filmet feltétlenül látnom kellett. :-) Így egyedül mentem. Tiszta jó volt. Ja, nem egyszer volt ilyen...

És hogy nincs kivel elmenned? Ne qggódj ez változni fog.

2020. febr. 7. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Most komolyan, kit érdekel, hogy kivel mész? Az már régen rossz, ha nem a film miatt mész moziba, hanem azért, hogy pózolj valakivel! Persze, ha pl kézimunkázik a film közben, az oké!
2020. febr. 7. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én legalább annyiszor megyek egyedül, amennyiszer másokkal. Pont azért, mert nem minden film érdekelheti a többi ismerősömet és én a film miatt megyek, nem mások miatt. Persze ez is egy jó időtöltési forma másokkal, de a moziban amúgy sem szokás dumálni (már akinek...) így aztán teljesen mindegy, hogy egyedül mentél vagy sem.

Tényleg sokszor voltam már egyedül. Nem érdekelt senkit, hogy egyedül vagyok, engem sem. :) Csak élvezd.

2020. febr. 7. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Az a gáz, hogy még ki is emeled a kérdést, annyira magányos vagy, hogy senki nincs a világon, akit meg tudnál hívni egy mozizásra és utána egy kávéra.
2020. febr. 8. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondok durvábbat. Egyszer társasággal mentem moziba és őket érdekelte egy film, ami engem nem különösebben, de mindig együtt jártunk és persze, mentem. Viszont láttam, hogy lesz valami tingli-tangli film ugyanakkor (a Hogyan lopjunk felhő karcolót) és mondtam, hogy én azt fogom nézni inkább. A többiek meg megnézték a másikat, amire nem emlékszem, mi volt.
2020. júl. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!