Miért fizet elő bárki az ilyen Netflix, HBO GO stb. jellegű szolgáltatásokra, ha Videán gyakorlatilag az összes film elérhető ingyen?
Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 21:41
31/35 anonim válasza:
Én azonnal elfelejtem a torrentezést, amint megmondja valamelyik okostojás, hogy egyes, kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag torrenten elérhető filmritkaságokat honnan szerezzek be ezentúl!
32/35 anonim válasza:
Húha hát 2400 ft tényleg nagyon sok. És még a gyerekeknek is van fent sok mese. Ott legalább nincs undi reklám.
33/35 anonim válasza:
'Kedves' 28-as. A 27-es vagyok, akit a hozzászólásoddal ekéztél. Engem baromira nem érdekel, mit gondolsz rólam, és jobb ha tudod, hogy az én véleményem sem fényesebb a magadfajta nagyképű lúzerekről. :D
34/35 anonim válasza:
Mert nem vagyok igénytelen....
Meg 2020-ban ki néz 240p-ben filmet szinkronosan?
35/35 anonim válasza:
Nahát drágám... Ha azt mondod fent van videán is elkell szomorítsalak, nem. Én már rengetegszer próbáltam ott. Azóta ingyenes (modolt)netflixet nézem, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!