Miért fizet elő bárki az ilyen Netflix, HBO GO stb. jellegű szolgáltatásokra, ha Videán gyakorlatilag az összes film elérhető ingyen?
Kényelem.
Felbontás.
Reklám mentes.
Tartalom.
Akinek ingyen elérhető más forrásból, ő dolga. Ez meg az enyém.
Nem ingyen van. Oké. Tehát nem való mindenkinek. Én is kevesebbet keresek, mint 2 éve. Lesz az a pont, ha így halad, hogy spórolni kell majd. Akkor ezzel majd lehet. Más most spórol ezzel. Tegye.
Átlag magyar nem keres jól. És érthető, hogy kalózkodik. Sőt! Még gazdagék is csinálják. Pl Balázska a rádió egy morning sójában.
Na bumm.
Van pro és kontra.
A videa gyenge minősége és vírusos linkjei nem valók mindenkinek.
1. Mert nem szeretnék lopni.
2. Mert nem szeretnék vírust a gépemre.
3. Mert a Netflix kényelmesebb, bármikor bárhonnan elérhető, nem kell letöltögetni.
4. Mert szeretem a tartalmát, sokat nézem, így megéri.
5. Mert megosztjuk többen, így már nem drága egyáltalán.
Jó nagy marhaságokat ír a 27 válaszadó is. Lássuk sorban:
1.) Magyarországon a torrent letöltés nem bűncselekmény. Tehát aki letölt, az nem lop. Nyilván tájékozottabb lenne 27-es, ha nem csak a Netflixet nézegetné, meg a blikk.hu-t.
2.) Komoly torrent oldalakról nem kapsz vírust. Komolytalan, ruszki oldalakról esetleg, de azt meg dilettáns, hülyék látogatják.
3.) Torrent is elérhető bárhonnan. Letölteni sem egy nagy dolog. Ja, hát nyilván kell hozzá egy komolyabb internet (nekem pl. gigabites van), nem vidéki kisgyerekeknek való, akiknek anyuci/apuci fizeti a legolcsóbb internetet.
4.) Szereti az egybites sorozatokat, ez nagyjából mindent el is árul a 27-esről.
5.) Megosztják többen, és így már nem drága. Ennél gagyibb/lúzerebb dolgot el sem tudok képzelni. Ez olyan, mint amikor a nincstelen csórók egy bérlettel közlekednek a tömegközlekedésen és cserélgetik egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!