Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért kritizálják sokan...

Miért kritizálják sokan Andrzej Sapkowski írót azzal, hogy megkeseredett vénember? Milyennek kéne lennie?

Figyelt kérdés

A fia meghalt. Tudtommal a CD Projekt Redtől is azért akart több pénzt magának, hogy azt a fia kezelésére fordítsa majd. Ennek ellenére azért is ostorozták. Miért kéne foglalkoznia olyanokkal, akiknek csak egy videójáték a fontos, miközben az ő fia meg haldoklik?

Nem értem az embereket.

2020. jan. 28. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondolom, mert nem lehetett tudni, hogy a fia beteg (én sem tudtam meg, csak akkor amikor már elhunyt). Habár én sose ostoroztam, és egy szóval sem bántottam, mert mindig szerettem a jellemét akármilyen is volt, a munkássága pedig még nagyobb hatással volt rám, nagyon sajnálom, hogy elhunyt a fia.

"Szülőnek nem való gyermekét temetni."

2020. jan. 28. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Mert attól függetlenül, hogy a Lengyel jogban lehetősége volt követelésre a CDPR felé, a tette erkölcsileg igen komolyan kifogásolható. Megkötött egy egyezséget, amit felrúgott, mindezt a játékipar legtisztességesebb és lelkiismeretesebb fejlesztőjével szemben. Ráadásul ezt irtózatosan ostobán kommunikálta le és korábban több alkalommal is egy arrogáns fäsz volta gamer világgal és a CDPR-vel szemben.
2020. jan. 29. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Kit érdekel az erkölcs ha kell a pénz a haldokló fiad kezelésére??
2020. jan. 30. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
12%
Ki tudja, hogy a haldokló fia kezelésére kell a pénz, ha ezt nem kommunikálja le sehol? Amit viszont lekommunikál, hogy a Franchise sikere egy az egyben neki köszönhető, a videojáték pedig művészi kifejezésre alkalmatlan médium. Senki sem gondolatolvasó, viszont ha az arrogáns fäsz duma helyett a játékosok ismerték volha a helyzetét, 100%-ig mellette álltak volan. De ő ehelyett támadta őket és ezért azt kapta, ami járt. A helyzetének ismeretében pedig együttérzéssel tartozunk neki, nem bocsánatkéréssel.
2020. jan. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!