Melyik a legjobb a Gyűrűk ura/Hobbit filmek közül?
Figyelt kérdés
Ha már úgyis annyi Gyűrűk urás kérdés van most errefelé, eszembe jutott hogy ki szerint melyik a legjobb Gyűrűk ura (vagy Hobbit, bár ezek erősen kisebbségben lesznek gondolom) film, és miért?#film #kedvenc #rangsor #Lord of the Rings #Frodó #hobbit #Középfölde #Gollam #A Gyűrűk Ura #A hobbit
2020. jan. 20. 19:56
1/4 anonim válasza:
Ez szubjektív, Cica. Kinek melyik tetszik jobban. Nekem a Gyűrű szövetsége a kedvencem. Azért, mert nem ismertem a könyvet, de ez a film úgy megfogott, mint a Star Wars óta egyetlen film sem. Például a végén nekem igazi katarzis volt, mert nem tudtam, hogy Samu megfullad-e a folyóban, de amikor Frodó kihúzta, azt hittem elsírom magam. Ugyanez volt Gandalf lezuhanásánál, vagy Boromir halálakor.
2/4 anonim válasza:
Nekem a két torony a kedvencem. Az entek,a harcjelenet,izgalmas,látványos
3/4 anonim válasza:
A sima gyűrűk ura filmek bejöttek, de a hobbitokat nem bírtam végignézni. Nekem is a 2 torony a kedvencem. Jól összerakott, epikus az egész.
4/4 anonim válasza:
Nekem A Gyűrű szövetsége tetszett még a legjobban. Nem tetszett, hogy a későbbi filmeket annyira átírták, főleg a kedvenc karakteremet (Faramir). Az első filmnél ez még annyira nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!