Melyik tévképzetekkel járó mentális betegség hatására gondolja valaki, hogy a Star Wars 8 kevésbé volt rossz mint a Star Wars 9?
Mondok még jobbat: az szenved igazán súlyos mentális betegségben, aki a saját személyes véleményét univerzális tényként kezeli.
Képzeld, nekem a 8. és a 9. is egyformán tetszett, mind a kettő zseniális volt. Nekem ez a véleményem. A tiéd meg más. A többi károgóé meg megint más. De egyikünk véleménye sem tény. Az sem tény hogy a 8. rész volt a legrosszabb, ez a te szubjektív véleményed. És vélhetően vajmi keveseket érdekel.
Most szívrohamot fogsz kapni, de nekem pedig Jar Jar karaktere tetszett és jókat nevettem rajta. :O
#mentálisanbetegvagyok
Abban mindenki egyetért, hogy a nyolcadik rész volt az, ami hazavágta az új trilógiát, még a Disney is kétségbeesetten hegesztgetett valamit a nyolcadik rész szemete után csak már késő.
Ezt az egész dudvát igyekszünk majd felejteni, és tanítják majd az így ne csinálj sosem folytatást című forgatókönyvíróknak szóló videókban.
Ezt közben el is kezdték, most néztem egy youtube csatornát, amiben pont folytatásokról volt szó, és hogyan írjunk folytatást, az SW folytatás trilógia volt, a hogyan ne írjunk folytatásra pár hasonló remekkel pl. Függetlenség napja folytatással együtt.
Ha érdekel az okot abban látom még, hogy vannak anithype emberek, akik utálják, amit mindenki szeret és szeretik, amit mindenki utál. Ők megtalálták z ő rút kiskacsájukat a folytatástrilógiában, és minden megmagyaráznak neked, akkor is ha egyértelmű, hogy szar az egész.
Ahogy a retroshock videóban mondták:
Mindkető hulladék,csak máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!