A Birodalom visszavágban miért nem emlékezett egymásra Boba Fett és Darth Vader?
"Nem a régin kell számonkérni azt, hogy miért nem úgy van"
Ne haragudj, de miért is? Mert az "szent és sérthetetlen", akkor is ha amúgy nem?
"Az újak esetében kellett volna figyelni, hogy összhangban legyenek a történések a régiekkel."
A régiekkel teljesen összhangban vannak.
21
Te érted, hogy arról van szó, hogy amikor a régit forgatták, még a klónháborúk ötlete sem született meg, nemhogy annak a jelentnek, amiről most szó van? A soron következőt kell mindig úgy megírni, hogy ne legyenek ellentmondások. Ez egyszerű logika, baszki. A régibe már nem nagyon tudsz belenyúlni.
Sajnos nincsenek összhangban az újak a régiekkel. Most sorolhatnám... Obi-wan mestere Yoda volt, nem Qui-gon, akit később talált ki Lucas
Leia emlékszik az anyjára, aki az új filmekben a szülés után rögtön meghalt
Kenobi nem emlékszik a droidokra, még arra se, hogy neki lett volna droidja, de az újban van saját droidja (R4)
Palpatine lenézik a fénykardot mint fegyvert, az újban mégis van neki.
stb. stb.
Ja, hogy így gondolod. Akkor semmi, amiket leírtál végülis igazak :) én arra értettem, hogy ugye a régiben is vannak menet közben kitalált dolgok, ami látszik is. Pl. ordít, hogy az én vagyok az apád menet közben lett kitalálva, na meg az is, hogy Leia Luke testvére. Az új filmek alatt pedig az új trilógiára gondoltam.
Amúgy a felsoroltak egy része meg van magyarázva, más réste pedig magyarázható némi fantáziával.
Yoda minden Jedinek a mestere volt ifjonc korukban, és Obi-Wan csak annyit mond róla, hogy "the Jedi master who instructed me". Ennek ez nem mond ellent, a szinkronos verzió sajnos megtévesztő.
Leia az Erőn keresztül emlékszik az anyjára, vagy tudat alatt. Amikor Leia született, az anyja pont olyan volt amilyennek leírta: szép, de szomorú.
A Kenobis dologra nincs magyarázatom.
Palpatine nem nézte le a fénykardot. Itt nem tudom mire gondolsz. Talán arra, hogy nem volt nála fénykard? Most már mondhatjuk, hogy egyáltalán nem félt a haláltól, mert elő volt készítve Exegolon a klónteste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!