Van érteleme úgy belekezdeni a Witcher sorozatba, hogy nem játszottam az egyik játékkal sem?
Figyelt kérdés
Tudnám miröl is van szó, vagy a kettő szorosan összefűgg?2020. jan. 18. 15:49
3/7 anonim válasza:
A sorozat önmagában is megállja a helyét. Nyugodtan belekezdhetsz.
4/7 anonim válasza:
Jah, nyugodtan csapasd, érteni fogod ☺️
5/7 anonim válasza:
Azért sokaknak nem esik le, hogy pl a striga szülei megjelennek a beavatási bálon, mint a két gyerek, akit rendre int a királyné és már ott szerelmesek egymásba.
Az idősíkok is elég összetettek. Erről sokan írtak is és csináltak magyarázó képeket. (Google: Witcher Netflix timeline ) És ez a könyv olvasása után lenne világos, nem a játék után. Ellenben részletek és mellék szereplők is változtak a könyvhöz képest, amik a fő karakterek történetébe is beleszól. De még főszereplőkön is változtattak eleget, amitől kicsit más lesz a történet mondanivalója és még így is élvezhető.
Ez szerintem még jó is, hiszen lesz értelme elolvasni a könyvet, ha tetszett a sorozat :) mivel abban is lesz újdonság.
6/7 anonim válasza:
Érdemes, de nézd végig sok mindenkinek csak a végére áll össze mert több idősík van. Én is kicsit zavarba voltam az utolsó 2 részre kezdett össze állni a dolog utána már egész jó volt.
7/7 anonim válasza:
Vagy pont azért jó, hogy össze van keverve, hogy másodszorra nézve is mond újat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!