Vaják szinkronját tényleg javította a Netflix?
Csak ezért nem fogok újra befizetni egy hónapot, hogy aztán az legyen, hogy megint hibásan van fent.
De ha valóban javították, újra megnézném :)
" Elvileg javították. Tudná valaki csekkolni, akinek van Netflixe? "
Mi benne a hiba?
Én eredetileg angolul néztem, most màsodjára kezdtem el nézni családtaggal magyarul, aki nem szereti a feliratot. Még nem értünk a végére, de eddig nem gondolom rossznak, azt leszámítva, hogy nehéz volt megszokni a hangját. :)
Ha megmondod, mi volt benne a rossz, akkor igyekszem rá figyelni.
Mondj egy jelenetet, amire emlékszel és megnézem neked.
Nekem egy maradt meg, amikor Yennefer és a tanítója egy tükör előtt beszélget. Ott zavaró volt. Ha megírod ez melyik rész ez, akkor megnézem.
Ohh, az elharapott duplabetűk benne vannak most is, ha erről van szó, azt nem javították.
Én azt hittem, ez valami szándékos koncepció akar lenni, régies stílus vagy valami, amit nem ismerek. :D Szóval így furának gondolva simán átléptem rajta.
Most már jó, azt mondja visszautasította.
Amúgy pont itt tartok, reggel kezdtem újra nézni, eddig egyszer sem ütötte meg a fülem ez a hiba, úgyhogy valószínűleg javítva lett tényleg.
" Elvileg javították. Tudná valaki csekkolni, akinek van Netflixe? "
Hehe. Ez én voltam. De, akkor örülök hogy megcsinálták.
Több kérdés is volt erről a szinkronról az oldalon. Sokan hirdették a hülyeségüket, hogy ez szándékos tájszólás akart lenni. Ezek a válaszok általában magas százalékot kaptak. Én leírtam, hogy külföldön cseszték el, itthon normálisan lett felvéve. Azt meg jól lemínuszolták vérbe..:D Tanulságos.
Ha érdekel, hogy mások lemínuszolnak, akkor érdemes figyelni arra, hogy
- milyen stílusban válaszolsz
- másikat ne bántsad meg (ami elég nehéz, mert nagyon érzékeny mindenki és mert azon is megbántódik valaki, ha fűt zöldnek nevezed, mert lehet már elszáradt és akkor sárga)
- tisztelettel mond el a teljes történetet.
Nem tudom, hogy hol volt először leírva, hogy a szó végi dupla betűket olyan, mintha kivágták volna. Ez az első két részben fel sem tűnik amúgy. És egy példa sem volt sehol mutatva, ezért a parasztos beszéd elé logikus volt, mert sokakat az is zavart. Így maga a tájszólás egyáltalán nem volt idióta válasz.
Ha meg tudják fogalmazni pontosan az emberek a kérdést, akkor könnyebb rá érdemben válaszolni.
Ehhez jó az epizód megjelölés és az időpont. Eddig senki nem volt erre képes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!