A Hobbit első részében ki volt a nekromanta?
Figyelt kérdés
Most néztem meg a filmet, de nekem az nem tiszta hogy az most akkor ki volt? Sauron? Az angmari boszorkányúr? Vagy más? Én személyesen Sauronra gyanakodtam, de utána említették hogy a tőr amit Radagast ott talált az a Boszorkányúré akit oda temettek, szóval akkor utóbbi? Viszont ő hogy került oda? Ő nem Angmarban halt meg? Az Középfölde másik végében van, sok-sok kilométerre onnan, mit keresne ott? De igazából ha belegondolunk Sauron sem lehet, mert mondja is Saruman hogy őt már legyőzték, elbukott. Akkor viszont ki volt az az árny?#betörés #Szauron #nekromanta #A hobbit #sötét varázsló #Angmari boszorkánykirály #Angmari boszorkányúr #A hobbit: Váratlan utazás #Radagast
2020. jan. 18. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!