Írnátok-e példákat olyan folytatást megélt filmekre, ahol a második rész jobban sikerült, mint az első?
Figyelt kérdés
Ha vannak, írjatok is! Nekem hirtelen csak az Aliens és a Terminator 2 ugrik be.2020. jan. 11. 13:06
1/12 anonim válasza:
"Vejedre ütök" szerintem ilyen.
3/12 A kérdező kommentje:
Ja, és persze, hogy a fenébe hagyhattam ki A birodalom visszavág-ot?
Első két válaszolónak mentek a zöld kezek.
2020. jan. 11. 13:11
4/12 qkker1 válasza:
Taxi 2.
A 3. még elmegy, a 4. tűrhető, az 5. förtelmes.
5/12 anonim válasza:
Nekem a Mad Max 2 jobban tetszett, mint az első rész, de csak a saját nevemben tudok beszélni, mert személy szerint az első Alien a kedvencem a sorozatból, tehát nem olyan egyértelmű, különösen akkor, ha két jó film közül kell választani.
6/12 anonim válasza:
Pókember 2 (Sam Raimi trilógia)
X-men 2
Amerika kapitány 2
Gyűrűk Ura 2 (bár ezek a filmek elég közel vannak minőségben, de nekem a 2 a kedvencem)
Hellboy 2
A sötét lovag
Kill Bill 2
22 Jumb street
Szerintem az a sztereotípia, hogy az első rész a legjobb és utána minden egyre rosszabb, a 80-90-es évekre volt jellemző. De a 2000-es és 2010-es években megszámlálhatatlanul sok remek folytatás készült.
9/12 anonim válasza:
Végső állomás 2 (Final Destination 2)
10/12 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolom, nincs példa, hogy az első rész kifejezetten rosszul sikerült, és úgy lett utána egy jó második. Hisz a megbukó filmek általában nem kapnak folytatást.
2020. jan. 12. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!