Komolyan lesz Utódok 4? Úgy hogy meghalt Cameron Boyce?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 10:00
11/11 anonim válasza:
Hát most már játsszák az előzetest. És mivel a színészek jó része valóban nem vállalta el Cameron nélkül, ezért tök új szereplők lesznek benne. Ami szerintem nem lesz jó. A csúcson kellett volna abbahagyni, ez már csak lerontja az egészet. Senki nem fogja úgy megformálni a karaktereket, mint ahogy ők tették, az pedig hogy valakinek el kell játszania majd Carlos szerepét, ami egyértelműen Cameron szerepe volt, aki már nem él... Én nem vállaltam volna el az új színészek helyében, csak közgyűlölet tárgya lesz a film valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!