Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mik lehetnek ezeknek a filmekn...

Mik lehetnek ezeknek a filmeknek a címei? (mindig a jetixen mentek)

Figyelt kérdés

Imádtam őket gyerekként és most újra megakarom nézni őket a párommal 😂

1. Arról szól, hogy van egy gazdag fickó akinek 2 gyereke van. Az anyjuk szerintem meghalt. Talált magának egy új párt, viszont a gyerekek nem szívelik. A férfi nem is törődik a gyerekkel, mert állandóan üzleti úton van. Egy hatalmas házban élnek. Egyszer a nő elviszi őket a vidámparkba egyszer pedig ruhát vásárolni és valami retro szám szól a vásárlás közben, valami womenről énekelnek benne. Szerintem többrészes.

2. Erről nem sok mindenre emlékszem. A főszereplő valami katonai kiképzésen vesz részt. Bekerül egy bentlakásos iskolába.

3. Tulajdonképpen erről annyira emlékszem, hogy a férfi leszállt a repűlőgépről és ramutatott a párjára, hogy terhes. 😂

4. Valami csapatról szól. Van saját kabalájuk aki mindig ott ugrál a meccseken(kicsit high school musical filling) Azt hiszem edzesekrol, fiúkrol szól akik nyerni akarnak. Valaki szerintem csirke kabalának öltözikbe és akorul van balhe.

Ha bárkinek bármi tippje van szívesen fogadom.

Mindegyik rendes film volt.

2020. jan. 13. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

a műsorok pont alatt vannak felsorolva filmek,sorozatok amik mentek a Jetixen talán ráismersz valamelyikre :)

2020. jan. 14. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs ezek között :(
2020. jan. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!