Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ezeknek a filmeknek a...

Mi ezeknek a filmeknek a hazai kiadójuk?

Figyelt kérdés
A Gyerekjáték 1-6 horrorszéria, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1-2, Az átok (1999), Hátborzongat-Lak 1-2, c. filmeknek mi lenne a hazai kiadójuk? Miért nem adják ki őket dvd-n? Lehet igényelni?

#film #DVD #horror #hazai kiadó #dvd kiadó
2019. jún. 25. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:

De hát kiadták a Gyerekjáték nem egy részét DVD-n... Méghozzá a Budapest film. Hogy honnan tudom? Mert itt van a gyűjteményemben. Sőt a tudom mit tettélt is... Itt van a polcomon. Magyar felirattal jött ki! Mint, ahogy az Átok is!

Szóval nem értem, mi a kérdés. Ezek a filmek kijöttek DVD-n, miért igényelnéd? Vedd meg őket használtan.

2019. jún. 25. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nem feliratosan szeretném!
2019. jún. 25. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan? 2019-ben szinkronosan akarsz filmet nézni? Elég untrendy! A szinkron megöli az eredeti film szereplőinek hangját! Szerencsére a kormány 30%-ra csökkenti jövőre a szinkronos filmek arányát és a legtöbb mozifilm csak feliratosan lehet majd elérhető.
2019. jún. 26. 04:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Komolyan! Ugyanis Magyar vagyok! Mi van, lassan már elérünk odáig hogy Magyarország angol anyanyelvű lesz? Egyébként meg mindenkinek más a véleménye!
2019. jún. 26. 12:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem tetszik a magyar szinkron, költözz az államokba!
2019. jún. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!