Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmeket ismertek,...

Milyen filmeket ismertek, amik nem gyerekeknek szólnak, de már egy kb.12 éves gyerek is megnézheti?

Figyelt kérdés

Azaz nem animációs, hanem élőszereplős.

Lehet vígjáték, kalandfilm, ...

Pl. Bud Spencer filmek-TÍPUSÚ flmek, Krimivígjátékok, amikben nincs 16+-os dolog, még utalás sem szexre.

Köszönöm a válaszokat! 🙂

2020. jan. 4. 14:21
1 2
 11/14 Kakamatyi666 ***** válasza:
0%
Sex és new york
2020. nov. 2. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Doktor Szöszi 1-2.

Harry Potter filmek

Gyűrűk Ura trilógia

Hobbit trilógia

Star Trek filmek

Star Wars filmek

Terminál

Jöttünk, láttunk, visszamennénk

Gyalog galopp

Űrgolyhók

Fantasztikus labirintus (ez sem elsősorban a kisgyerekeknek készült)

Robin Hood, a tolvajok fejedelme

Több mint testőr

Piszkos tánc

Sárkányszív

Ollókezű Edward

2020. dec. 25. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

Jó itt dobálózni a filmcímekkel :D

Az az igazság, hogy személyiség függő a dolog. Én pici korom óta lány létemre horror filmeken nőttem fel. Pl 5 évesen néztem meg a nyolcadik utas a halált, és ugyan kicsit féltem tőle, de nagyon tetszett, talán az meg is fertőzött :D (szüleim sikeresen elaludtak este én meg köztük ülve végig néztem xD )

Na már most a kisöcsém kb 8 éves volt mikor napközben ment a tv-ben és hagytuk nézni, na ő 10 perc után közölte, hogy ezt nem és elment játszani, tehát maga eldöntötte bírja e vagy sem. Azóta már felnőttünk, és ő mai napig nem rajong az ilyen filmekért.

Nyilván nem vagyok/ vagyunk jó példák, mert én sem hagynám a kisgyermekemet megnézni bármilyen filmet. De ez valóban attól függ mit bír a gyermeke az embernek.

Te ismered a gyereked, hogy mennyire lelkis, mennyire képes felfogni, hogy a film az film. Nyilván nem darabolós kaszabolós valamit kell nézetni vele, de szerintem 12 évesen bármit megnézhet. Az a legjobb, ha együtt néztek filmeket, manapság sokat segít, hogy a neten is megtalálni a korhatár besorolást, bár manapság már a 12-es karikás filmekben is van szex, vagy cici villantás, a trágár beszédről nem is beszélve. Ha együtt nézitek, jó utána akár beszélni a filmről, tegyen fel kérdéseket, ha valamit nem ért és akkor nem lesz semmi gond, hogy épp mit néz :)

1997-ben 8 éves voltam, másodikos, mikor a Kőbányai moziban megnéztem az Ál/arc (Nicolas Cage, John Travolta) filmet, felirattal... mai napig emlékszem, hogy nehezen ment az olvasás és a felirat első felét meg a végét olvastam csak :D Azóta is nálam a top1 film, pedig 8 évesnek azért meredek egy akció film.

Bocsánat, hogy ide firkáltam egy regényt :D Remélem sikerült némi gondolatot átadnom :) És azt se felejtsük, hogy a mai 12 évesek egyik fele még gyerek a másik fele már gyakorlatilag tini. Hatalmas a különbség a 12 évesek közt.

2021. jan. 7. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
Terminator
2021. jan. 18. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!