Számomra a Joker vitte a prímet.
Egy antihős “biográfiájának” váratlan jellegű bemutatása.
Nem a látványról vagy a humorról szólt, sokkal inkább arról, hogyan vált Jokerré.
Egy szociopata lelki vívódásairól szól.
Mindeközben végig választ kaptunk a Jokert jellemző eddig meg nem válaszolt kérdésekre.
Pont az ilyen elgondolkodtató tálalás miatt vált megosztóvá a film.
Egyértelmű hogy a Joker nekem.
Nagyon beleéltem magam ebbe a társadalom kritikába.
Az egész film igaz mintha a valóság lenne. Hiteles film
Kevés idei filmet néztem. Nekem a Cold Persuit vitte el az érmet. Nagyon jó viccek vannak benne (na nem magyarul, hanem angolul), a színészek jók, karakterfejlődés és színesség megtalálható. A történet faék, mégis újítottak benne.
Már 4x megnéztem.
Joker nagyon adja! Csak iszonyat lehangoló és napokig nem tudtam feloldani az érzelmi hatását. Filmművészeti szempontból messze a legjobb filmek között van a helye.
És még nem láttam, de nagyon érdekel az I Am Mother film is.
A Joker tetszett legjobban - egészen letaglózott a hangulata, a fényképezése.
A kedvenc is remek volt.
Az I Am Mothert vagy 2 hete néztem meg, és csak ajánlani tudom a sci-fik szerelmeseinek. Az Ex Machina óta nem láttam ilyen magával ragadó filmet a műfajból. (Bár az Újraindítás se volt rossz.)
John Wick 3.
Bosszúállók: Végjáték
Marvel kapitány
Star Wars IX
Szerintem egyiket sem kell magyarázni.
Házassági történet.
Egy házasság megromlását és a válás lefolyását mutatja be miközben a két fél közti kapcsolat egyre jobban elharapózik. Elkondolkodtatónak tartom és pár napig a hatása alatt is voltam csak ajánlani tudom.
Joker
Erről a fentiek már írtak hasonló véleményen vagyok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!