Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mik voltak 2019 top filmjei...

Mik voltak 2019 top filmjei számotokra és miért?

Figyelt kérdés

2020. jan. 3. 06:11
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Számomra a Joker vitte a prímet.

Egy antihős “biográfiájának” váratlan jellegű bemutatása.

Nem a látványról vagy a humorról szólt, sokkal inkább arról, hogyan vált Jokerré.

Egy szociopata lelki vívódásairól szól.

Mindeközben végig választ kaptunk a Jokert jellemző eddig meg nem válaszolt kérdésekre.

Pont az ilyen elgondolkodtató tálalás miatt vált megosztóvá a film.

2020. jan. 3. 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Egyértelmű hogy a Joker nekem.

Nagyon beleéltem magam ebbe a társadalom kritikába.

Az egész film igaz mintha a valóság lenne. Hiteles film

2020. jan. 3. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Kevés idei filmet néztem. Nekem a Cold Persuit vitte el az érmet. Nagyon jó viccek vannak benne (na nem magyarul, hanem angolul), a színészek jók, karakterfejlődés és színesség megtalálható. A történet faék, mégis újítottak benne.

Már 4x megnéztem.

Joker nagyon adja! Csak iszonyat lehangoló és napokig nem tudtam feloldani az érzelmi hatását. Filmművészeti szempontból messze a legjobb filmek között van a helye.

És még nem láttam, de nagyon érdekel az I Am Mother film is.

2020. jan. 3. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Uhh, még rengeteg filmet nem láttam. Mondjuk az Élősködők, Az aszfalt királyai, a Yesterday. Eddig. De még minimum pár hónap amíg végleges listát tudok csinálni, mert láttam minden 2019-ben kiadott filmet ami érdekel.
2020. jan. 3. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
A tavalyi filmek közül még nem láttam egyet sem, de amelyik a legjobban érdekel: Az aszfalt királyai. Eleve imádom a gyors kocsikat és a száguldást, ráadásul igaz történet alapján készült!
2020. jan. 3. 15:18
 6/8 HalkHogen ***** válasza:
30%

A Joker tetszett legjobban - egészen letaglózott a hangulata, a fényképezése.

A kedvenc is remek volt.

Az I Am Mothert vagy 2 hete néztem meg, és csak ajánlani tudom a sci-fik szerelmeseinek. Az Ex Machina óta nem láttam ilyen magával ragadó filmet a műfajból. (Bár az Újraindítás se volt rossz.)

2020. jan. 3. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

John Wick 3.

Bosszúállók: Végjáték

Marvel kapitány

Star Wars IX

Szerintem egyiket sem kell magyarázni.

2020. jan. 3. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Házassági történet.

Egy házasság megromlását és a válás lefolyását mutatja be miközben a két fél közti kapcsolat egyre jobban elharapózik. Elkondolkodtatónak tartom és pár napig a hatása alatt is voltam csak ajánlani tudom.

Joker

Erről a fentiek már írtak hasonló véleményen vagyok velük.

2020. jan. 4. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!