Akik látták a Jó srácok (2019) c. filmet, mi a véleményetek hogy a mozivetítésen elég sok 8-12 éves gyerek is volt szülővel?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 20:01
1/5 anonim válasza:
Az én 10 éves ismerősöm már értette a legtöbb poént. Szomorú, de ez van. Egyébként nálunk harmadikban már mindenki tudott mindent, ami a témához kapcsolódott. Visszanézve egy 9 éves még nagyon kicsinek tűnik, de mit tudsz csinálni? Érdeklődnek
2/5 anonim válasza:
Az én 9 èves keresztlányom nem néz nem neki való műsorokat. Ő még nagyon kislány, és ez így helyes, remélem még sokáig az is marad. Legalább a jövő generàciója legyen értelmes, erkölcsös. Hogy más hogy neveli a sajátjàt az màr az ő felelőssége.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de többnyire fiú gyerekek voltak.
2019. dec. 26. 21:42
4/5 anonim válasza:
Fèltestvéremnek, aki egy 32 éves hölgy, van 1 9 éves fia. De az is mèg a szó klasszikus értelmeben gyerek, még a Jézuskàban is hisz. Nem baj az szerintem, addig jó neki amíg így tud gondolkodni. De amúgy nem ilyen selyemfiút nevel belőle, jàr a srác kick-boxra és jól megy neki. Ő az iskolában nem kezdemènyez verekedést, de ha kell megtudja magát védeni. Egy roma gyerek régebben kötekedett vele sokat, most is próbálta hergelni, de a srác megvédte magát vele szemben is. Jól van nevelve a srác. Férfi lesz belőle, nem páva kis férfinak nem nevezhető népművészeti cserèpedény.
5/5 anonim válasza:
Várd ki a végét, egy 9 éves gyerekből nem tudhatod, hogy mi lesz.
A legrendesebb, legjobban tanuló gyerek is tud rossz útra tévedni.
És ez 9 évesen még nem látszik, majd 15-16 évesen!
A szülők válása, vagy rossz társaságba keveredik... akkor is, ha otthon minden rendben.
Semmire nincs garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!