Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem lett volna jobb kihagyni...

Nem lett volna jobb kihagyni a star wars skywalker korából a leszbikus csókot? Nem tesz jót a filmnek szerintem.

Figyelt kérdés

Tényleg annyira fontos volt ez? Több országban ki is vágták a jelenetet és semmit sem rontott a film élményén.

Miért kell egyáltalán egy ilyen filmbe társadalompolitikai kérdéseket belevinni és nyíltan állást foglalni? Szerintem ez nem való egy ilyen filmbe, sőt semmilyen politikai célzás sem. Ezek inkább csak ártanak a film megítélésének és csak vitákra adnak okot. Ezt vagy nem gondolták át jól a filmkészítők, vagy pedig pont az volt a cél, hogy az emberek emiatt is beszéljenek róla, tehát egyfajta reklám. Abból baj nem lehet, ha ez a jelenet kimarad a filmből. Akkor már inkább egy sajtótájékoztatón fejtsék ki a Disney vezetői, hogy nekik mi a személyes véleményük a témáról, de ne vigyék bele a filmbe.

2020. jan. 2. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Mesélj, mi volt a beteges?
2020. jan. 3. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

Megnyugtatlak, bődületesen rossz film mindettől függetlenül, a kis hisztid viszont a csók miatt priceless.

Ja és nem, nem lett volna jobb kihagyni, csak hogy a kérdésedre is válaszoljak.

2020. jan. 3. 20:34
 13/17 anonim válasza:
78%
Én támogatom a melegek egyenjogúságát de csak így, úgymond kötelező elemként nem kéne erőltetni az lmbtq karaktereket szerintem. Akkor már a finn-poe párosnak több értelme lett volna de megértem őket hogy nem rakták bele. Egyébként a film történetét így is elszarták, nagyon rossz volt tehát ez a pár másodperc már nem tudott rajta rontani. (én pl. észre se vettem.)
2020. jan. 3. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Milyen leszbikus csók? Én láttam a filmet, de erre nem emlékszem. :O
2020. jan. 8. 06:27
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell nézni. Ez már nem ez a világ, ahol az ilyen tilos.
2020. jan. 8. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

Mindenki ezen a leszbikus csókon pampog, de őszintén szólva olyan jelentéktelen, két másodperces kis jelenet volt az egész, hogy nekem első nézésre fel se tűnt, csak utólag a kommentek és vélemények olvasásánál ért a felismerés, hogy ilyen is volt benne.

Egyébként meg azt mondom, bár ez lett volna a legnagyobb baj ezzel a filmmel. Sokkal nagyobb és komolyabb problémák is akadtak ott sajnos, amikről lehet beszélni.

2020. jan. 11. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
56%

Utolsónak: ez az!

Az egész film egy hirtelen összetákolt fércműnek tűnik, erre ez a legnagyobb gondja a kérdezőnek.

A másik meg, hogy a star wars-ban mindig is voltak utalások az aktuális politikai helyzetre, amiről a készítőknek megvolt a saját véleménye. Még az animációs sorozatokban is volt pár.

2020. jan. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!