Nem lett volna jobb kihagyni a star wars skywalker korából
a leszbikus csókot? Nem tesz jót a filmnek szerintem.
Figyelt kérdés
Tényleg annyira fontos volt ez? Több országban ki is vágták a jelenetet és semmit sem rontott a film élményén.
Miért kell egyáltalán egy ilyen filmbe társadalompolitikai kérdéseket belevinni és nyíltan állást foglalni? Szerintem ez nem való egy ilyen filmbe, sőt semmilyen politikai célzás sem. Ezek inkább csak ártanak a film megítélésének és csak vitákra adnak okot. Ezt vagy nem gondolták át jól a filmkészítők, vagy pedig pont az volt a cél, hogy az emberek emiatt is beszéljenek róla, tehát egyfajta reklám. Abból baj nem lehet, ha ez a jelenet kimarad a filmből. Akkor már inkább egy sajtótájékoztatón fejtsék ki a Disney vezetői, hogy nekik mi a személyes véleményük a témáról, de ne vigyék bele a filmbe.
A vérfertőző csók jobban zavart az eredeti trilliógiában.
2020. jan. 2. 11:23
2/17 A kérdező kommentje:
Az egy másik kategória. Luke és Leia nem tudták, hogy testvérek, egyrészt. Másrészt pedig Han nagyképűségére vágott vissza Leia azzal, hogy lesmárolta Lukeot.
2020. jan. 2. 11:27
3/17 anonim válasza:
Annyira nem volt hosszú az a jelenet, max 2 másodperc. Többet nem mertek bevállalni a készítők (persze jj abramsről beszélünk). Nem adott hozzá a filmhez, de a sok baromság után ami ebben a filmben volt, ez a jelenet a végén szinte fel sem tűnt nekem.
2020. jan. 2. 11:48
4/17 anonim válasza:
Ma már minden filmbe bele kell rakni néhány búzát, feketét, erős női karaktert, különben megy a picsogás, hogy szexista, rasszista, tököm tudja milyenista. Üdv a PC világában.
2020. jan. 2. 11:48
5/17 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, eddig mindenki tudta szeretni a star wars filmeket; az is aki konzervatív nézetű, az is aki liberálisabb, hetero, meleg, mindenféle ember. Pont azért, mert a film nem politizált, nem foglalkozott a szexuális beállítottság, rasszizmus, stb. hasonló kérdésekkel, ez miatt is lett olyan sikeres.
2020. jan. 2. 11:59
6/17 anonim válasza:
Ennek semmi köze a Star Wars-hoz, MINDEN filmbe kötelező belerakni ezeket.
Az Aladdint is tudta szeretni mindenki mielőtt az új verzióban kitalálták, hogy Jázmin legyen a szultán, mert az milyen bátor dolog :D
2020. jan. 2. 12:34
7/17 anonim válasza:
Mondjuk ez teljesen jogos, szerintem is undorító és beteg dolog ilyenekkel teleszemetelni egy olyan filmet aminek semmi köze az ilyen jellegű témákhoz, mondom úgy hogy amúgy maga a film tetszett. Sajnos úgy néz ki a Disneynél valakinek a valakije aki magas beosztásba került valami degenerált aki miatt kötelező minden filmbe melegeket rakni. Ez szomorú. És nem, nem vagyok homofób, semmi bajom a melegekkel - a megfelelő helyen. A Star Wars nem az a hely, ahogyan a mesefilmek sem. A fekete meg az erős női karakterekkel nem is lenne bajom, de ez már tényleg a túlzás kategória. És akkor még adjunk hálát az égnek hogy nem rakták bele a Finn-Poe meleg párost amiről elég sok pletyka volt. Lehet pont amiatt került bele amúgy a kérdésben említett jelenet, mert a Poe-Finn románcot nem merték meghúzni mert túl sok nézőt veszítettek volna vele, de amiatt az említett meleg-fan fejes miatt muszáj volt belerakni valamit. Gáz, de ez van. Sajnos az SJW erőszakos élharcosai nem fogják fel aggyal, hogy nem attól lesz valami elfogadott, ha mindenhol erőltetik, pláne olyan helyeken ahol semmi keresnivalója, ettől csak még ellenszenvesebb lesz az emberek többsége számára.
2020. jan. 2. 17:58
8/17 anonim válasza:
Tele szeletelni?
Ez csúnya ferdítés!
2020. jan. 3. 09:53
9/17 anonim válasza:
Ennek így tényleg semmi értelme nem volt, a filmhez semmit nem tesz hozzá inkáb csak elvesz belőle és csak kötelező jellegel van benne. Az szerintem sokkal jobb hatást ért volna el ha Fin és Poe összejöttek volna. Az legalább egy eredeti gondolat és hozzáadot volna valamit a filmhez.
2020. jan. 3. 10:17
10/17 anonim válasza:
Amelyik filmben ,eglűtok ilyen beteges szexialitású azonos nemű megnyilvánulásokat, már nem tudom jó érzéssel nézni, mett viszolygást vált ki belőlem. Ugyanolyan visszataszítónak, egészséges identitású embertől távolinak tartom ami azonos neműek között történik, mint egy állattal való szexet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!