Star Wars 9. Palpatine, hogy tudott ekkora csillagromboló flottát építeni titokban?
Figyelt kérdés
Ezt mégis hogyan tudta megépíteni és miből?(merthogy nem olcsó mulatság)
Továbbá embereket toborozni hozzá? Egyetlen csillagromboló működtetéséhez kb. 37 000 fős személyzet kell(tisztek + legénység).
Hogy nem szivárgott ki ebből semmi hír 30 év alatt?
2020. jan. 1. 22:38
1/6 anonim válasza:
Nagy vonalakban végigveszi az egészet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem már ott megdől az egész, hogy hogyan tudott a háttérben maradni 30 évig, nem ám még ki is alakítani egy ekkora flottát. Nem gondolták át. Az volt a baj, hogy nem egybe volt megírva a 3 rész, hanem külön mindegyik.
3/6 anonim válasza:
Nézd meg a 9. részt és választ kapsz a kérdésedre.
Nem Palpatine építette meg a flottát! Valami sith varázslói vagy kik idézték meg.
4/6 A kérdező kommentje:
"Valami sith varázslói vagy kik idézték meg"
Ez egy fasság(mint az egész film).
2020. jan. 3. 21:43
6/6 anonim válasza:
Ez az egész a 8. résszel kezdődött :D Amikoris Ryan Johnson megölte az összes valamire való gonoszt az akkori felhozatalból. Maradt Kylo aki ő maga se tudja, hogy jó-e avagy rossz. Erről kicsit az jut eszembe amikor át rúgom véletlenül a szomszédba a focialbdát, az ott lakó zsémbes bácsi pedig kiszaggatva adja vissza és kezdj vele amit akarsz. Innentől kezdve Abrams-nek ki kellett találni valamit, hogy ne legyen még fosabb a film. És ezt sikerült. Persze aztán ki adják hozzá azt a könyvet ami választ ad kérdésekre, de egy filmnek nem így kéne működnie. Aztán még hallom, hogy mentegetik a Disney-t hogy a Lucasfilm csinálja a filmeket szóval nem a Disney miatt rosszak. De kérdem én. Ki sürgeti ennyire a Lucasfilmet, ha nem a Disney? Talán ha hagynának nekik időt kitalálni egy történetet talán az is lenne a filmben. És a Disney még a Clone Wars-t is elkaszálta és a Rebelst rakták a helyébe. A Clone Wars véleményem szerint az egyik legjobb Star Warsos dolog amit láttam és a Disney-nek ezt is sikerült tönkre tennie. Mérhetetlenül dühös vagyok ezért. Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól, de ezt már kikellett adnom magamból. A kérdésre válaszolva: Ha igazán ki lett volna találva, hogy hogy szerzett olyan nagy hadsereget, azt már a filmben megválaszolták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!