Szvitek96 kérdése:
A bosszúállók (Avengers) sorozatot szeretném megnezni de ehhez kellene a sorrend is. Melyik a helyes sorrend, mi mi után következik? Illetve, megkell néznrm az egész Marvel filmet hogy értsem az Avengersben történteket?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 23:29
1/4 anonim válasza:
Ezeket a filmeket nézd KIADÁSI sorrendben. Van egy idővonal, de teljesen felesleges úgynézni. Kiadási sorrendben néztem én is, meg azok is akik 2008 óta nézik. Nem lett nekünk semmivel se rosszabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát megkell néznrm az egész(30+)filmet? Úgy lehet hogy nem kezdenek bele, azt gondoltam hogy megnezem a négy Avengers filmet és kerek történetet kapok
2019. dec. 24. 10:09
3/4 anonim válasza:
Igazából csak 23, a sorozatok nem kellenek. Ha csak a 4 Avengers filmet nézed meg nem fogsz érteni semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat
2019. dec. 24. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!