Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem tűnik, ilyen...

Sdhdjdnnx kérdése:

Csak nekem tűnik, ilyen nagyon előkészítetlennek Rey "származása"? SPOILER

Figyelt kérdés

Ugye meg tudjuk, hogy Rey Palpatine unokaja.Csak nekem ilyen hasamra ütök dolog ez? Arról, hogy Palpatinenak lenne gyereke nem tudtunk es kicsit fura is nekem, de az hogy Rey szülei közül ki is Palpatine gyereke azt se tudjuk meg....

Várom a ti véleményeteket erről

2019. dec. 21. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
"Én még emlékszem olyan teóriákra 2015-ből,amelyek Palpihoz kötötték Reyt." Nekem anno az tűnt föl, hogy ott a havas erdőben hasonlóan forgatja a kardot (döf vele), mint az öreg. Gondoltam, elrejtenek egy ilyen "hátha" momentumot. Vagy kibontják, vagy megmarad félrevezetésnek.
2019. dec. 23. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
10: Ennek az a lényege és mondanivalója, hogy nem számít honnan jöttél. Lehetsz akár egy senki, vagy akár a galaxis leggonoszabb emberének a leszármazottja, attól még a tetteid határozzák, hogy ki vagy.
2019. dec. 23. 19:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy még a végén a sárga fénykard is furcsa volt.Nem csak a templomi őröknek volt olyanja?
2019. dec. 24. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!