Ki fog meghalni George vagy Izzie? (Grace klinika)
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy Izziet kiírták,de meg is fog halni? De gondolom csak az egyikőjük.2010. júl. 20. 12:56
1/5 anonim válasza:
george hal meg, izzy majd a köv. évadban lelép.
2/5 anonim válasza:
van még egy egész évad ezután:D nézd meg mert sokkal jobb mint a többi
3/5 anonim válasza:
6.évad SPOILEREK
20:15
Hát, szerintem nem volt jobb ez az évad, mint az előző 5. Sajnos már túl sok változtatás volt (pl: nincs Geroge és Izzie, az összevonás után ez a sok új szereplő stb)
Persze voltak jó részek, pl a 6. a kedvencem az egész évadban, de lehet, hogy a sorozatban is:) Az eszméletlen volt. Jó volt, hogy megint volt GA-PP crossover.
De összességében szerintem ez az évad jóval alacsonyabb szinten van, mint az előző öt.
Na, hogy ne legyen teljesen OFF:
Igen, George meghal, Izzie meg még szerepel 5-6 részt, elválnak Alexszel, és elmegy valahova máshova dolgozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam,h Izzie fog meghalni, sokkal jobb kiírás lett vna mint,hogy mindenki szurkol érte fel is épül,megmentik és mindez csak azért h utána elválhasson és máshova menjen dolgozni. Ez így tök béna. George meg még maradhatott volna,minek ez a sok változás? Lassan már Merevist is kiírják. Vagy George is ki akart szállni a sorozatból?
2010. júl. 21. 12:44
5/5 anonim válasza:
Igen, TR Knight és Katherine Heigl is ki akart szállni.
(előző vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!