Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Cinema Cityben ( Szeged ) a...

Cinema Cityben ( Szeged ) a legújabb Star Warsra letudom foglalni a jegyet vagy ne is várjak inkább és vegyem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok !!!

Már több napja nézegetem a Cinema City oldalát és azon belül is a SW film időpontjait de semelyikre sem tudok jegyet foglalni. Egy előző témában valaki azt írta hogy nem is lehetett SW-re jegyet foglalni hanem meg kell venni.

Szerintetek ?

2019. dec. 17. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában mindig ezt csinálja a Cinema City. AZ új, népszerű filmekre csak venni lehet, foglalni nem. Vedd meg, ha el fogsz menni.
2019. dec. 17. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van a Cinema City-nek, borzasztó irritáló ez a vergődés amit sokan művelnek a "nagy filmek" előtt ezzel a lefoglalósdival meg elővétellel. Ha érdekel a film menjél és nézd meg akkor amikor ráérsz, ha meg éppen be van telve aznap vagy arra a hétre, akkor meg megnézed utána, úgyis adják addig amíg van iránta érdeklődés. Nem az óvodában vagyunk már hogy nem lehet 1-2 hetet várni egy filmre... Vannak szerintem az életben fontosabb dolgok is mint a mozizás. Szóval egyet tudok érteni a Cinema City-vel. Nem a dedóban vagyunk. Én is el fogok menni megnézni majd 30. körül, simán ki tudom várni azt a két hetet. Eszem ágában nem lenne lefoglalni vagy előre megvenni, hogy aztán meg esetleg el se tudjak menni aznap valami miatt.
2019. dec. 17. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A bemutató hétén elvileg már lehet foglalni.
2019. dec. 17. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:

2.válaszoló...

Pont szombaton érek rá és miért is lenne gond a jegyfoglalással alapjáraton ? Aki lefoglalja az a vetítés előtt fél órával át kell vennie a jegyeket vagy tőrlik. Ha meg nem érted hogy mi ez a felhajtás az új filmek körül akkor lényegében annyi hogy a premier vetítés következő napján már tele van az internet pofátlan spoilerekkel legyen az Youtube,Facebook vagy akármelyik hírportál.

2019. dec. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!