Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bts-nek a legújabb filmje...

A Bts-nek a legújabb filmje mikor jön ki magyar felirattal a mozikban?

Figyelt kérdés

Aug.7.-én kijött a Bring the soul:The movie cimű filmjük,most 27.-én ismét kijön egy,csak azt nem tudom h magyar felirattal is 27.-én fog kijönni?

Mert aug.7.-én indonéziában is "kiadták" meg itt magyar országon!

Ha ugyan akkor fog kijönni mint más ország(ok)ban akkor miért nem vetítik az előzetesét a mozikban?

2019. aug. 12. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, már tudom, hogy mi lesz a lányom következő igénye! Angliából nem tudok neki adni magyar feliratos filmet, de hogy bármilyen nyelven érdekelni fogja, az biztos!
2019. aug. 12. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most adják magyar feliratosan a mozikban.
2019. aug. 12. 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt tudom,de lesz egy másik a docu series arra vagyok kiváncsi mert azt még nem adták ki sehol sem,csak aug.27.-én fogják és nem tudom h ez m.o.-ra is vonatkozik-e!

Mert ami most megy,az 7.-én jött ki a mozikban ahogy más országokban is!

2019. aug. 12. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Docu series-re gondolsz, az csak Weversen lesz. A magyar felirat az jó kérdés, szerintem akkor lesz, ha valaki lefordítja..
2019. aug. 13. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!Arra gondoltam!
2019. aug. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!