A scrubs (dokik) sorozatban a doktorok élete mennyire van közel a valósághoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Láttam a sorozat pár részét, és az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire reális. Tényleg így néznek-e ki ott.a dolgok, ilyen az élet? Mennyire tükrözi a valóságot, pl a magyar kórházakban? A válaszokat előre is köszönöm :)2019. dec. 10. 17:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem az összes kórházsorozat közül messze az egyik legnormálisabb, és emberileg leghitelesebb.
2/3 A kérdező kommentje:
A sorozat nekem is nagyon tetszik, csak arra vagyok kíváncsi mennyire tükrözi a valóságot, és miben más attól.
2019. dec. 10. 17:29
3/3 anonim válasza:
Akár igaz is lehet de azért a beosztottak nem így szoktak dumálni a főnökeikkel bár ez egy vígjáték ettől ellehet tekinteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!